Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Κορυφή και οι Νέοι!

Από νίκη σε νίκη βαδίζει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία σήμερα επικράτησε και του Φωστήρα με 3-0.
Mε αυτή την νίκη παράμεινε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου του πρωταθλήματος Κ19 της Football League.

Ο Ολυμπιακός  άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 5' με τον Αλέξανδρο Ζέρη. Ο παίκτης του Ολυμπιακού πήρε μια μπαλιά από τον Κολημήτρα κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Φωστήρα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων πάνω στην έξοδο.
Οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσαν άλλα δύο τέρματα, εκμεταλλευόμενοι την υπεροχή τους. Στο 65' ο Κολημήτρας εκτέλεσε κόρνερ και αμυντικός των φιλοξενουμένων στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 2-0.

Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού σημειώθηκε στο 65'. Μετά από προσωπική ενέργεια ο Ζέρης μπήκε στην περιοχή, με περίτεχνη ενέργεια ξεπέρασε την αντίσταση δύο αντιπάλων και με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 3-0, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.


Η σύνθεση του Ολυμπιακού Βόλου: Ξανθάς, Δημητριάδης, Καψιώτης, Γαρυφάλλου, Αναστασίου, Κεσίδης (79' Καπούλας), Κολημήτρας (83' Καναβός), Ζέρης (79' Γάτσιος), Σαμαράς (70' Πολυχρόνου), Σκοπελίτης (72' Ντόντος), Παγώνης (53' Γιαουπλάρι).



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...