Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ανίκητος...


O Ολυμπιακός κατάφερε με το χρυσό γκολ του Δεινόπαπα και με ανατροπή να πανηγυρίσει νέο τρίποντο που του δίνει «αέρα»  14 βαθμών από τα Χανιά και 17 από τον τέταρτο.
Τα Χανιά «πάγωσαν» περαιτέρω το παγωμένο από το χιονόνερο ΕΑΚ μόλις στο 1' αλλά η ομάδα μας ανέτρεψε το σκορ στο β μέρος.

Σεροπιάν:  «Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός»
Ρόκα:«Εγώ φταίω για το γκολ που φάγαμε»




Το παιχνίδι άρχισε εφιαλτικά.Τα Χανιά μόλις στο 20 δευτερόλεπτο προηγήθηκαν μετά από προσπάθεια του Πάγκαλου.Έπειτα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε!Με πλήρη κατοχή της μπάλας οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν τουλάχιστον 3 καλές ευκαιρίες για ισοφάριση.9' σουτ Καπετάνου έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 17' σέντρα Μπρέσκα, πρόλαβε προ του Καπετάνου και έβγαλε τη μπάλα κόρνερ ο Χατηισΐας.Στο
25'  σουτ «κεραυνός» του Μπρέσκα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε την πλάτη του Γκούμα και κατέληξε κόρνερ.

.

Στο 31'  ο Μπρέσκα έκανε την σέντρα  από τα αριστερά, ο Γκούρμα με κεφαλιά έστρωσε τη μπάλα στον Κατσίκη και αυτός μέσα από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να σουτάρει, με τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ.Στο 37' ο Γκούρμα έβγαλε δεξιά τη μπάλα στον Καρρά, αυτός σέντραρε με τον Γκούρμα να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το β μέρος άρχισε με όπως ακριβώς το πρώτο με γρήγορο γκολ.Ο Δεινόπαπας με τηγν πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε ένα γρήγορο κατέβασμα από τα αριστερά,έκανε μια φαρμακερή σέντρα και ο Παπατζίκος στην προσπάθειά του να απομακρύνει,«κάρφωσε» την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να επιτίθεται και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 60΄με καταπληκτική ασίστ του Ρόκα στον Δεινόπαπα ,ο οποίος πλάσαρε σωστά.
Ο Ρόκα προηγουμένως είχε προχωρήσει σε μία αλλαγή που άλλαξε τον τρόπο λειτουργίας του Ολυμπιακού.Ο Ολίσε στο 56' αντικαταστάθηκε από τον Πινδώνη.Ο έγχρωμος παίκτης του Ολυμπιακού αν και στατικός και αργός στο κέντρο,έδινε κατοχή στον Ολυμπιακό η οποία με την έξοδό του κάπως εξισορροπήθηκε από τους φιλοξενούμενους.


Παρά ταύτα τα Χανιά απείλησαν σε μία και μοναδική φάση (φώτο) όταν η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Γεωργίου και χρειάστηκε η επέμβαση του Γκούρμα ,που είχε επιστρέψει στην άμυνα, για να μην περάσει την γραμμή η μπάλα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην 10η σερί νίκη στο πρωτάθλημα



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γεωργίου, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ολίσε (56' Πινδώνης), Ρόκας, Καπετάνος (46' Δεινόπαπας), Κατσίκης (87' Κωστούλας), Μπρέσκα, Γκούρμα.

ΧΑΝΙΑ : Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Ζντράβκοβιτς, Παπατζίκος, Χατζηισαΐας, Γκούμας, Βασιλόγιαννης, Πάγκαλος, Σκάρος (75' Κωνσταντίνοφ), Βαλλιάνος (61' Μπουντόπουλος), Πότσι (83' Λουκίνας).



Κάρτες:  66' Δεινόπαπας , 70' Μελίσσης, 72' Γκούρμα, - 21' Πότσι 91' Πάγκαλος




Μας άρεσε.... 
Η κινητικότητα του Δεινόπαπα και η μαχητικότητα του Κατσιαρού που έδωσε απαντήσεις σε κάποιους που τον είχαν..ξεγραμμένο.


Δεν μας άρεσε...

Η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού δείχνει κάποια τρωτά σημεία.Μπορεί οι νίκες να συνεχίζονται ,ο Ολυμπιακός όμως δέχεται γκολ για δεύτερη συνεχόμενη φορά ,ενώ στα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει δεχτεί 4 γκολ.Και μπορεί στην κανονική σεζόν να μην υπάρξει πρόβλημα,στα Play-offs όμως με τις συνεχόμενες κάρτες που δέχονται οι παίκτες μας ίσως να αντιμετωπίσουμε προβλήματα.





Ο «κόραξ» του αγώνα: Ο Παπαδόπουλος και οι βοηθοί του δεν ήταν καλοί.Ο μεν ρέφερι ήθελε να το  «παίξει» Εγγλέζος στα φάουλ,αλλά σε αυτή του την προσπάθεια «άφησε» ατιμώρητους σε αρκετά σημεία παίκτες των Χανίων και δεν είδε τραβήγματα και μαρκαρίσματα των αντιπάλων.


Είπαν: 

Ρόκα: « Σήμερα κερδίσαμε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας. Δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα λάθος που εγώ είμαι απόλυτα υπεύθυνος γι'αυτό το ρίσκο που πήραμε.Θέλουμε να ρισκάρουμε για να έχουμε καλύτερες ευκαιρίες για γκολ και οι αμυντικοί παίζουν πιο μπροστά.Πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι στο Passing game .Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δυσκόλεψε και ενώ είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις  δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης.
Το γκολ ήρθε τελικά στο β μέρος με ένα αυτογκόλ που εγω δεν πανηγύρισα.Δεν θέλω να νικάμε με τυχερά γκολ,αλλά νομίζω πως είμασταν καλύτεροι στο σύνολο του παιχνιδιού και δικαιούμασταν να νικήσουμε.Τα Χανιά έκλεισαν καλά τους χώρους και πάιζαν με αντεπιθέσεις..Βέβαια μεγάλο κίνδυνο δεν αντιμετωπίσαμε,Πετύχαμε το αποτέλεσμα το οποίο και μετράει,αλλά επίσης μετράει πως κάναμε το παιχνίδι μας.Είχαμε βέβαια πολλά λάθη αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μας.

Ήθελα να δώσω χρόνο στον Κριστόμπαλ  αλλά δεν ήξερα τι μπορούσε να μου δώσει ακριβώς.Προτιμούσα να βάλω ένα παίκτη -οργανωτή που τον ήξερα πολύ καλύτερα και όχι να διακινδυνεύσω με ερωτηματικά.

Ο Ιωάννου έκανε προπόνηση και έχει ένα μικρό πρόβλημα που το ξεπερνάει.»

Γεωργίου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Αποδείξαμε για μια ακόμα φορά γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πανηγυρίσουμε την άνοδο. »

Σεροπιάν:«Ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας σεβόμενοι το όνομα του αντιπάλου.Έγινε ανοικτό παιχνίδι και είμασταν κατά κάποιο τρόπο τυχεροί στην πρώτη φάση του παιχνιδιού και ανοίξαμε το σκορ.Καταφέραμε να ελέγξουμε τους χώρους στο α ημίχρονο ,αλλά στο β μέρος προδοθήκαμε από τον ίδιο μας τον εαυτό.
Στην συνέχεια το παιχνίδι οδηγήθηκε το παιχνίδι εκεί που το ήθελε ο ΟλυμπιακόςΤο αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο και ο Ολυμπιακός είναι δίκαιος πρωταθλητής.Το fair play πρέπει να τηρείται και ανάλογα τον αντίπαλο που έχεις πρέπει να σέβεσαι τους κανόνες του ποδοσφαίρου.Εμένα με ενημέρωσαν πριν το παιχνίδι πως ο Ολυμπιακός δεν το τηρεί.Ο γιατρός μας μπήκε μια φορά μόνο στο γήπεδο.Συγχαρητήρια»


Γκούμας: «Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Προηγηθήκαμε αλλά ο αντίπαλός ήταν καλύτερος από εμάς στο β μέρος.Συνεχίζουμε την προσπάθεια και συγχαρητήρια σε όλους.


Μικρά&πικάντικα

  • Περίπου 3000 φίλαθλοι αψήφησαν το χιονόνερο και το τσουχτερό κρύο και στήριξαν την ομάδα.
  •  «Βολιώτες δεν θα γίνεται ποτέ, κομπλεξικοί» (φώτο) έγραφε ένα πανό με μήνυμα προς τις απέλπιδες κινήσεις του κου Πάτση στο να βαφτίσει μία συνοικιακή ομάδα,  βολιώτικη με το έτσι θέλω...
  • «Λευτεριά στα παιδιά της Καλλιθέας » έγραφε ένα άλλο πανό προς τους συλληφθέντες του προηγούμενου παιχνιδιού που επιχείρησαν να δούνε το παιχνίδι τζάμπα.
  • «Τώρα σειρά έχει ο Παναθηναϊκός» έγραψε ο Μάριο μετά την λήξη του αγώνα στο facebook.
  • Ένα μεγάλο πανό-αφίσα της φετινής ομάδας ,στολίζει την εξωτερική όψη της κερκίδας έξω από τον ενδιάμεσο χώρο των θυρών 2 και 3.(φώτο)


Το βίντεο του αγώνα









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...