Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Πρόκριση στο ρελαντί

Σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Αστέρα Μαγούλας με γκολ των Νικολιά και Καπετάνου και περιμένει τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός έδειξε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι...Ένα καλό α ημίχρονο ,αλλά και ένα ημίχρονο χαλάρωσης ,οπότε και άφησαν τους γηπεδούχους να «κάνουν» το παιχνίδι τους,χωρίς πάντως να χάσουν το σερί νικών του Ρόκα.






Ο Ολυμπιακός χωρίς να χρειαστεί να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο ,έδειξε την κλάση του ως ομάδα αρκετά γρήγορα.
Με Νικολιά και Δεινόπαπα να εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης και ένα δαιμόνιο Μπρέσκα να δημιουργεί ρήγματα στις αντεπιθέσεις ,η ομάδα έψαξε το γκολ που θα της εξασφάλιζε ουσιαστικά την πρόκριση.
Αυτό ήρθε στο 21 ' ,ενώ είχε προηγηθεί η...«προειδοποίηση» από τον Δεινόπαπα.
Ο Μπρέσκα άδειασε από το πλάγια την ομάδα της Μαγούλαςμέβγαλε μια όμορφη μπαλιά στον Νικολιά , ο οποίος με ένα δυνατό αριστερό διαγώνιο σουτ ,έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καμερίδη.
Από εκεί και έπειτα ο Ολυμπιακός κατέβασε τον ρυθμό του ,ενώ ταυτόχρονα οι παίκτες της Μαγούλας μάλλον οπισθοχώρησαν ,περιμένοντας «επέλαση» των ερυθρολεύκων η οποία όμως δεν χρειάστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.Βέβαια οι ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά του ο Ολυμπιακός δεν έλειψαν με κορυφαίο το τετ α τετ Δεινόπαπα,αλλά και οι γηπεδούχοι έκαναν δύο αξιόλογες τελικές. 

Ο Αστέρας έκανε ένα καλό ξεκίνημα στο β μέρος και πίεσε τον Ολυμπιακό,οι παίκτες του οποίου μάλλον  «ταξίδευαν» νοητά στο επόμενο παιχνίδι με τα Χανιά.
Έτσι οι γηπεδούχοι επιβραβεύτηκαν με την ισοφάριση στο 72' με ατομική προσπάθεια του Δημητριάδη ,αλλά και απανωτά λάθη από τους αμυντικούς μας και τον Γκίτκο.

Ο Αστέρας απέδειξε με την αναλαμπή αυτή πως είναι καλή ομάδα,αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να χαλάσουν το σερί των συνεχόμενων νικών...΄Έτσι 7 λεπτά πριν την λήξη και μετά από εξαιρετικό ανέβασμα του Κόμνου από τα αριστερά, προσποίηση του Νικολιά και σουτ του Καπετάνου,ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα.

Μαγούλα: Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος (56' Δημητριάδης), Ρήγας (70' Μαρίνου), Κανελλόπουλος, Μαρτίνεθ (57' Μίτκος), Κορνελάτος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς (46' Κόμνος), Αρβανίτης, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης, Καπετάνος, Νικολιάς, Δεινόπαπας (63' Ζέρης), Μπρέσκα



Κάρτες:  38' Κασμερίδης,  – 38' Νικολιάς, 40' Πινδώνης, 44' Αρβανίτης




Μας άρεσε.... 
Ο Αλέξανδρος Νικολιάς έκανε ένα θαυμάσιο πρώτο ημίχρονο με τα ερυθρόλευκα.


Δεν μας άρεσε...

Οι ανόητες κίτρινες μέσα σε τέσσερα μόλις λεπτά.





Ο «κόραξ» του αγώνα:Ο Δελφάκης μάλλον είχε εύκολο έργο και δεν έκανε λάθη.


Είπαν: 

Ρόκα: « Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Παρ' όλο που ηρθαμε σήμερα με το πλεονέκτημα του 2-0 του πρώτου γύρου, ήθελα να μεταφέρω στους παίκτες πως έπρεπε και πάλι να κερδίσουμε. Μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε σε κύπελλο και πρωτάθλημα.
Ήρθαμε έχοντας ξεχάσει το 2-0 της έδρας μας. Στο πρώτο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην τακτική μας. Στο β' μέρος είχαμε κάποιες δυσκολίες. Είναι φυσιολογικό επειδή και την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς. Νομίζω στο β' μέρος το μυαλό μας ήταν εκεί. Είχαμε διάθεση μέχρι το τέλος. Κερδίσαμε και θέλουμε να νιώθουμε πάντα νικητές. Αυτό τονίζω και επισημαίνω πάντα στους ποδοσφαιριστές μου.
Φυσικά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό.
Αν δεν προσπαθήσουμε να κερδίζουμε δεν αξίζει να κάνουμε προπονήσεις κάθε μέρα και να κάνουμε χιλιόμετρα ταξιδεύοντας συνεχώς. Ο παίκτης πρέπει πάντα να έχει εγωισμό και νοοτροπία νικητή. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος.
Όταν ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός παίζουμε και καλύτερα. Κάποιες φορές σήμερα είχαμε μπάλα στα πόδια και κάποιες κόντρα επίθεση.
Τον Νικολιά τον είδα πρώτη φορά όταν παίξαμε εναντίον της Γλυφάδας. Ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Έτσι, τον αποκτήσαμε.
Έχει δύο πόδια. Θα μας βοηθήσει σ' αυτό το μεγάλο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έκανε σήμερα».

Μπότσης:«Πριν ξεκινήσω να αναφέρω κάποια πράγματα για το σημερινό παιχνίδι θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας που μου εμπιστεύτηκε τα ηνία. Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού απλά είχαμε μειονέκτημα δύο γκολ. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σε συγκεκριμένο πλάνο. Νομίζω ότι δείξαμε μία καλή εικόνα σήμερα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που δυσκολέψαμε τον αντίπαλο. Δεν είναι νίκη, αλλά πιστεύω στη συνέχεια θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για εμάς. Θέλω να ευχηθώ στον Ολυμπιακό Βόλου να κατακτήσει το πρωτάθλημα γιατί είναι μια φοβερή ομάδα με φοβερούς ποδοσφαιριστές»




Μικρά&πικάντικα

  • Άδειες ήταν οι κερκίδες του γηπέδου της Ελευσίνας
  • Περίπου 200 φίλοι του ποδοσφαίρου παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τον αγώνα.Αρκετοί εξ αυτών ήταν φίλοι του Ολυμπιακού.

Το βίντεο του αγώνα





Παρακολουθήσατε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα από το VolosFans




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...