Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Τα νέα του γυναικείου βόλεϊ

Επανέρχεται στην αγωνιστική δράση η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών και αφού έκανε και το προγραμματισμένο ρεπό της.

 
Την Κυριακή 19.1.2014 και ώρα 20.00, οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» (πρώην Αδαμόπουλος), την συμπολίτισσα Ιωλκό, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παρ’ όλο που σε λίγες ημέρες αρχίζει η εξεταστική περίοδος του Πανεπιστημίου, όλες οι αθλήτριες, που στην πλειοψηφία τους είναι φοιτήτριες, συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και για την Κυριακή θα είναι «ετοιμοπόλεμες», στην διάθεση των προπονητών Νίκου και Νατάσας Μαλλιάρα.

Ο Ολυμπιακός μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ο στόχος είναι να προστεθεί ακόμη μία νίκη και να παραμείνει η ομάδα αήττητη στην μεγάλη κούρσα του πρωταθλήματος, που στο τέλος θα αναδείξει τις 2 ομάδες για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Πάντα κοντά στην ομάδα είναι οι υποστηρικτές: Χρώμα ΄΄Πάνος΄΄, μικτό πρατήριο καυσίμων ΄΄Καραλής΄΄, Vani di Pasta, ενδύματα ΄΄Μαγαλιός΄΄, Pizza Romeo, νερά ΄΄Σαμαρίνα΄΄ και Pronet Hellas, που από την αρχή αγκάλιασαν την προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου, να ανοίξει μια νέα αθλητική σελίδα, αυτή τη φορά στον χώρο του βόλεϊ και τους οποίους η ερυθρόλευκη οικογένεια ευχαριστεί θερμά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...