Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Καλή χρονιά ..με άνοδο στον Παγασητικό !

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys.









Aναλυτικά:

«Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους οπαδούς και την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου να έχουμε μια Καλή Χρονιά ..με Υγεία πάνω από όλα και πολλές προσωπικές και Οπαδικές Χαρές!
Φέτος να είναι η χρονιά που θα ξαναδούμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει, ώστε να γίνει πραγματικότητα η ολική αποκατάσταση της αδικίας που υπέστη ο σύλλογός μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου αγωνίστηκε στους δρόμους, κράτησε ψηλά τη σημαία της ομάδας και αξίζει το 2014 να ζήσει και πάλι μεγάλες χαρές.
Το 2014 συμπίπτει επίσης με τα 10 χρόνια από τη στιγμή που το club των Austrian Boys στεγάστηκε και άλλαξε ουσιαστικά την ιστορία στο οπαδικό κίνημα της πόλης του Βόλου. Για αυτό και εμείς, ενωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από την ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου μας, θα κάνουμε φέτος τα πάντα προκειμένου αυτή η χρονιά να είναι η αφετηρία για μια νέα ανοδική πορεία της μεγαλύτερης ομάδας στην Κεντρική Ελλάδα αλλά και ένα νέο ξεκίνημα ακόμα πιο δυναμικής παρουσίας του Συνδέσμου.

Πρώτο ραντεβού για φέτος στο ΕΑΚ, την προσεχή Πέμπτη στις 5.30 για τον αγώνα κυπέλου με τον Αστέρα Μαγούλας όπου καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών για να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει μια εύκολη πρόκριση προχωρώντας  στην επόμενη φάση όπου θα συναντήσουμε κάποιους .. “γνώριμους πελάτες” από το πρόσφατο παρελθόν.

Η ιστορία συνεχίζεται … καλή χρονιά σε όλους !!!

10 χρόνια Austrian Boys
Μια ζωή Βόλος»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...