Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Με Μπρέσκα και Ιωάννου για το διπλό↻

Δύο προσθήκες θα έχει ο Ολυμπιακός σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι στην προσπάθεία του να «πάρει» το διπλό στην Καλλιθέα.
Ο Μπρέσκα εξέτισε την ποινή της κόκκινης κάρτας και ο Ηλίας Ιωάννου είναι έτοιμος να «ντεμπουτάρει» στο Ελ Πάσο ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθει και ο Νικολιάς.
Πάντως ο Μανουέλ Ρόκα συνεχίζει να μην έχει στην διάθεσή του τους Μόνχε και Γιενκά.

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Παναγιωτόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Αντώνη Πυραλινό και Λευτέρη Τσίκνα από την ίδια Ένωση. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Πολλοί θα είναι οι φίλαθλοι που θα ακολουθήσουν τον Ολυμπιακό στην Αθήνα ,ενώ βροντερό παρών θα δώσουν και οι Αθηναίοι οπαδοί της ομάδας.

Oι οπαδοί της ομάδας μας θα καθίσουν στην θύρα 1 του Ελ - Πάσο! Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από το εκδοτήριο που θα λειτουργεί έξω από τη Θύρα 1. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 Ευρώ.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΟΤΕ.

  • Οι δεκαεννέα ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Καλλιθέα είναι οι εξής: Ολίσε, Ιωάννου, Μπρέσκα, Νικολιάς, Αρβανίτης, Γεωργίου, Γιαλούσης, Γκίτκος, Γκούρμα, Δεινόπαπας, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κόμνος, Κωστούλας, Μελίσσης, Πινδώνης, Ρόκας
  • Στο αντίπαλο στρατόπεδο Βαζέχα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Χαϊκάλη, αλλά και τους τραυματίες Πούλγκα και Μουσταφίδη.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...