Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Παιχνίδι με την...«φωτιά»


Ο Ολυμπιακός Βόλου «φλέρταρε» με την γκέλα αλλά είχε και πάλι Γκούρμα,τα δύο γκολ του οποίου τον οδήγησαν σε ανατροπή και νίκη με 3-2 έναντι στον Αστέρα Μαγούλας.
Απίστευτο σερί με 9 συνεχόμενες νίκες.
Σχεδόν γεμάτο και πάλι το ΕΑΚ!
Ρόκα : «Εγώ φταίω για την οπισθοχώρηση»





Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι πολύ καλύτερα συγκριτικά με το ματς της Πέμπτης.Οι συνδυασμοί λειτουργούσαν, οι κάθετες μπαλιές έβγαιναν σωστά και όλα έδειχναν πως οι 3.700 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες θα περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα.

Μόλις στο 3΄ο Ολυμπιακός πέτυχε το 1-0 με τον Καπετάνο ,που όμως δεν μέτρησε ποτέ μετά από λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού.
Οι ερυθρόλευκοι δεν πτοήθηκαν και με Γκούρμα και Κατσίκη έχασαν δύο ευκαιρίες για να έρθει το γκολ στο 15' όταν ο  Κατσίκης εκτέλεσε πλασαριστά το κόρνερ στον Καπετάνο, αυτός έκανε τη μπαλιά στον Δεινόπαπα και ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» μέσα στη μικρή περιοχή με τακουνάκι έγραψε το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι, όμως, «απάντησαν» γρήγορα και συγκεκριμένα στο 19’, όταν από λάθος του Μελίσση, ο Ασλανίδης έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή του Γεωργίου και με ψύχραιμο πλασέ τον νίκησε για το 1-1.
Στο 28’ οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς το μακρινό σουτ του Ρόκα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Κασμερίδη και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 30’, η ομάδα του Αντώνη Πριόνα πήρε και προβάδισμα, όταν ο Τριάντος έβγαλε μια σέντρα από αριστερά, ο Νόνης μπήκε «σφήνα» ανάμεσα σε Μελίσση και Κατσιαρό και από κοντά έκανε το 1-2.
Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε άμεσα.Στο 32' ο Δεινόπαπας έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά, με παράλληλη πάσα βρήκε τον Γκούρμα, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα και να γράφει το 2-2.
Έπειτα ο Ολυμπιακός ήταν ο πλήρης κυρίαρχος και θα μπορούσε να σημειώσει και άλλο γκολ ,αλλά ο Κασμερίδης είπε «όχι» δύο φορές.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν το τρίτο γκολ που έψαχναν, με τον Γκούρμα να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Κατσίκη και με πλασέ στην κίνηση να κάνει το 3-2, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Από εκεί και πέρα όμως ο Ολυμπιακός «κάθισε» και περίμενε τον αντίπαλό του και προσπάθησε να παίξει με αντεπιθέσεις,παιχνίδι που δεν ταιριάζει όταν η ομάδα μας αντιμετωπίζει αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας.Πάντως τις  «καθαρές» ευκαιρίες μάλλον ο Ολυμπιακός τις είχε και πάλι με τον Καπετάνο στο 57' και στο 66' και στο 67' με τον Ρόκα.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε περαιτέρω με το ΕΑΚ να...καρδιοχτυπά σε ένα δύο γεμίσματα των φιλοξενουμένων και ιδιαίτερα στο 76' όταν την κεφαλιά του Αντωνόπουλου απέκρουσε ωραία ο Γεωργίου και η μπάλα βρήκε το δοκάρι ,αλλά και πάλι στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός είχε τις τελικές προσπάθειες με τον Γκούρμα στο 83'.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Εμάνουελ Ρόκα): Γεωργίου, Κατσιαρός, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας (87’ Κωστούλας), Ολίσε (54’ Πινδώνης), Καπετάνος (76’ Κόμνος), Κατσίκης, Δεινόπαπας, Γκούρμα.

Μαγούλα (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας (55’ Δημητριάδης), Νόνης, Σαμαρόπουλος, Τριάντος, Ασλανίδης (73’ Στρατάκης), Κορνελάτος, Αντωνόπουλος, Κανελλόπουλος (55’ Μαρίνος), Μαρτίνεθ, Έβερετ.



Κάρτες:  Αρβανίτης,  - Κανελλόπουλος, Νόνης, Δημητριάδης, Μαρτίνεθ, Τριάντος




Μας άρεσε.... 
Ο Μάριο Γκούρμα ήταν σαφώς ο mvp του αγώνα με τα δύο πολύτιμα γκολ που πέτυχε.


Δεν μας άρεσε...

Η ομάδα στο β΄μέρος έδειξε κουρασμένη και πιέστηκε αρκετά.Ο Ολυμπιακός του β ημιχρόνου μας έχει μάθει διαφορετικά.





Ο «κόραξ» του αγώνα:Ο Αγγελάκης δεν έκανε το μεγάλο λάθος αλλά τον εξέθεσαν οι βοηθοί του οι οποίοι ακύρωσαν δύο γκολ του Ολυμπιακού,το ένα εκ των οποίων (το πρώτο) ήταν λανθασμένη απόφαση καθώς βρισκόμασταν στην ευθεία.


Είπαν:

Ρόκα: « Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στον Αστέρα Μαγούλας. Είναι ένας από τους πιο δύσκολους αντίπαλους. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο υποχωρήσαμε και έχω εγώ την ευθύνη. Δεν ήθελα να βγούμε στην κόντρα επίθεση για να μη φάμε γκολ. Έτσι πήρα απόφαση να οπισθοχωρήσουμε. Γι' αυτό στο τέλος χάσαμε κάπως την κυκλοφορία. Πάντως είναι το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχω δει εδώ.
Είναι κρίμα που με δύο λάθη δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν το αξίζαμε. Παίξαμε πολύ καλά και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Συνεχίζουμε έτσι, παίξαμε πολύ καλά και μόνο το τελευταίο 15λεπτο πήρα αυτή την απόφαση να ...κρατήσουμε το παιχνίδι.
Ο κόσμος θέλει να βλέπει πάντα καλό ποδόσφαιρο για 90 λεπτά. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Έχω πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε κατάσταση και γι' αυτό και είμαι ευτυχισμένος.
Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία και συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι ικανοποιώντας όλους τους φιλάθλους μας. Έχουμε πάντα εννιά παίκτες πίσω από τη μπάλα.
Το άγχος είναι για μένα θετικό. Όταν παίζεις χαλαρά δεν κερδίζεις. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο κακός μας εαυτός. Προετοιμαζόμαστε για τα πλέι-οφ κι εκεί θα δοθεί η μεγάλη μάχη. Η διαφορά βαθμών που έχουμε από τις άλλες ομάδες δεν πρόκειται να μας κάνει να αλλάξουμε νοοτροπία.
Το ρόστερ μας είναι πολύ καλό και θέλουμε να τους έχουμε πάντα όλους ετοιμοπόλεμους. Ό,τι και να μου φέρει ως ενίσχυση η διοίκηση θα είναι καλό. Αν δεν ενισχυθούμε περαιτέρω θα παίξουν τα μικρά παιδιά. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά».

Πριόνας:«Το σημερινό ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, πιστεύω ένα από τα καλύτερα που έχουν γίνει στο φετινό πρωτάθλημα. Αν αναλογιστούμε το μικρό ρόστερ που έχουμε, την κόπωση από ματς κυπέλλου, και πως μπαίνουμε στο γήπεδο σ' αυτόν τον κόσμο, απέναντι σ' αυτή την ομάδα και αναγκάσαμε σε κάποιες στιγμές τον Ολυμπιακό να μας φοβηθεί, τότε είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου.
Τέτοιο αγώνες αποτελούν ένα πάρα πολύ καλό μάθημα για μας γιατί μας κάνουν να μετρούμε τις δυνάμεις μας.
Τέτοιες ομάδες σαν τον Ολυμπιακό δεν θα βρούμε στο πρωτάθλημα. Σήμερα, πήραμε πάρα πολύ κουράγιο για τη συνέχεια και τη σωτηρία. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, πήραμε μηδέν βαθμούς, αλλά αυτό δεν μας ενοχλεί. Η εικόνα που δείξαμε ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαμε να πάρουμε από αυτό τον αγώνα.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα βγει πρώτος. Είναι η καλύτερη ομάδα και μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν αντέχω το στιλ ποδοσφαίρου που παίζουν οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας»

Δεινόπαπας :«Μπήκαμε δυνατά στο σημερινό ματς και καταφέραμε να προηγηθούμε. Στη συνέχεια όμως, δεχτήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Δουλεύουμε σκληρά και ξέρουμε να αντιδρούμε. Δεν μας παίρνει από κάτω και τελικά και σήμερα το γυρίσαμε το ματς. Κρατήσαμε το σκορ και περιμέναμε πίσω. Τελικά τα καταφέραμε.»


Μικρά&πικάντικα

  • Σχεδόν γεμάτο ήταν το ΕΑΚ σήμερα.Οι άδειες θέσεις δεν ξεπέρασαν τις 200-300.

Το βίντεο του αγώνα






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...