Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Να εξαφανίσουμε τον Σκοτινιώτη...

Ευθεία επίθεση στον Π. Σκοτινιώτη εξαπέλυσε ο ΣΦΟΒ με ανακοίνωσή του.
 






Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Φίλοι του Ολυμπιακού

Επειδή από τη βραδιά της 13/8/10, τα καπνογόνα είναι ακόμη στα μάτια μας, στα πνευμόνια μας, επειδή οι ψυχές μας είναι πιο βαθιές από τις πληγές μας, επειδή δεν ξεχνάμε τη ζημιά που μας έκανε το ΠΑΣΟΚ του Γερουλάνου και του Παπανδρέου, τώρα έφτασε η ώρα να εξαφανίσουμε πολιτικά και να τιμωρήσουμε τον τελευταίο εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας, στο σημερινό Δήμαρχο κ. Π. Σκοτινιώτη.

Καλούμε τους χιλιάδες οπαδούς μας να προμηθευτούνε όλοι τους από τα φέιγ βολάν και τις αφίσες που περίσσεψαν από τις εθνικές εκλογές και να τα μοιράσουμε σ’ όλο το Βόλο, σε κάθε σπίτι, σε κάθε μαγαζί, σε κάθε γειτονιά με αθόρυβη και «κνίτικη» δουλειά, κάτι που το ξέρει καλά ο κ. Σκοτινιώτης από τότε που ήτανε μαχητής και λεβέντης στις δημοκρατικές παρατάξεις.

Σήμερα, δίνεται στον κ. Σκοτινιώτη η ευκαιρία, έστω και αργά από θέμα αρχής και πολιτικού εγωισμού, να υποβάλλει την παραίτησή του, να ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του Ολυμπιακού και την πόλη του Βόλου για την σιωπηρή και αδρανή στάση του στα γεγονότα του 2010 από την πολιτική και άδικη δίωξη που υπέστη η ομάδα μας.

Αυτό θα ήταν μεγαλύτερη επιτυχία από το να εκλεγεί ξανά Δήμαρχος, διότι θα έχει πετύχει και θα έχει αποκαταστήσει ηθικά την σχέση του με τον Ολυμπιακό και το Βόλο αλλά και με τη συνείδησή του, το ήθος και τις αρχές του.

-Η-
Διοίκηση
του ΣΦΟΒ

Υ.Γ. Σήμερα που θα παρουσιάσει ο κ. Σκοτινιώτης το έργα της Δημοτικής αρχής, ενδιαφέρον θα είναι να μας αναφέρει για την ποδοσφαιρική ερήμωση της πόλης του και την εξαφάνιση του Ολυμπιακού από την κορυφή της πυραμίδας στο βυθό του Παγασητικού που συνέβη επί των ημερών του και από την κυβέρνηση του.
Θα είμαστε κι εμείς εκεί.»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...