Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Ριζόμυλου G1

H λέσχη του Ριζόμυλου εξέδωσε ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

 Η ανακοίνωση όπως ήρθε στο volosfans@gmail.com:

«Το Σεπτέμβριο λέγαμε πως φέτος η άνοδος στη Super League για την ομάδα που εκπροσωπεί επάξια το Νομό Μαγνησίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι τίποτα λιγότερο από ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ!

Λίγους μήνες μετά, το όνειρο της επιστροφής στη Super League για να συνεχίσουμε τις επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη φαντάζει ολοένα και πιο πραγματοποιήσιμο! Το αν αυτό έχει συνέπεια μελλοντικούς εφιάλτες σε όσους έβαλαν το χέρι τους για την πρόσφατη καταστροφή της ομάδας είναι σε μας παγερά αδιάφορο!

Ο Ολυμπιακός Βόλου με το πέρας του πρώτου γύρου βρίσκεται ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ του Νότιου Ομίλου της Football League και ήδη έχει χτίσει διαφορά ασφαλείας από τις άλλες ομάδες, η οποία πρόκειται αναμφισβήτητα να διευρυνθεί περαιτέρω. Αυτή η θετικότατη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αγαπημένη μας ομάδα είχε ως συνέπεια στον τελευταίο νικηφόρο αγώνα της ομάδας στο ΕΑΚ Βόλου (Ολυμπιακός Βόλου-Βύζας Μεγάρων 4-1) να αλλάξει και το σύνθημα <<Α' Εθνική θέλω να σε δω και να τρελαθώ>> και να ακουστεί ως εξής: <<Α' Εθνική έχεις ανεβεί και έχω τρελαθεί>>!!!

Ευχάριστο είναι και το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει και στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου ένας-ένας (Παναχαϊκή, Άρης) όσοι χάρηκαν και εκμεταλλεύτηκαν την άδικη διάλυση της <<ευρωπαίας>> ομάδας μας τιμωρούνται και αποκλείονται από την ομάδα μας στο θεσμό αυτό! Και ο Θεός (μετά τον Αστέρα Μαγούλας, επί του οποίου η πρόκριση πρέπει να θεωρείται δεδομένη) έφερε μέσω της κλήρωσης τον Παναθηναϊκό ως προσεχή αντίπαλο στο Κύπελλο Ελλάδας, ο οποίος θα έχει την ίδια τύχη με τους προηγούμενους αντιπάλους και θα καταλάβει ότι δεν ξεχνάμε τον άτιμο πόλεμο που μας έκανε για να απαλλαγεί από την <<πελατειακή σχέση>> που είχαμε συνάψει μαζί του. Μόνο αδιάφορος δεν είναι λοιπόν ο θεσμός αυτός για τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς μετά ο δρόμος θα είναι ορθάνοιχτος ακόμα και για τον τελικό (αν δει κανείς τις πιθανές < < διασταυρώσεις >> ) !

Τέλος, ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους με υγεία και την καλύτερη προοπτική στο μέλλον! Εξάλλου, για το 2014 είναι ΗΔΗ κανονισμένη μια τεράστια γιορτή στο ΕΑΚ, στην οποία το <<Super League ερχόμαστε>> θα είναι πλέον περιττολογία!

ΥΓ1. Θεωρούμε ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ το ότι είμαστε ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ και δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα τηρηθεί το ότι θα ανεβούν 3 ομάδες στη Super League. Καλούμε τον κ.Καραγιάννη να συνεχίσει να παλεύει μέχρι τέλους το ζήτημα αυτό, διότι είναι διάχυτο το αίσθημα ότι Super League και ΕΠΟ <<πάιζουν>> με εμάς και τους οπαδούς όλης της Football League χωρίς ίχνος ντροπής!

ΥΓ2. Πληροφορηθήκαμε (αν και ακόμα και αυτή τη στιγμή από όταν το μάθαμε νομίζουμε ότι αντί για Χριστούγεννα έχουμε Πρωταπριλιά (!)) ότι ΠΑΕ αυτοπεριορισμένη στα στενά όρια της Νέας Ιωνίας χωρίς κανένα συνδετικό κρίκο με τον υπόλοιπο Νομό έχει κανονίσει για αύριο εγκαίνια γραφείων της στο κέντρο του Βόλου!!!

Εμείς από τη μεριά μας απλά θέλουμε να ρωτήσουμε το εξής: <<Αν ξεκινήσουμε ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ από το Ριζόμυλο, ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ να προλάβουμε το ΚΛΕΙΣΙΜΟ (όχι, δεν μπερδέψαμε τη λέξη <<ΕΓΚΑΙΝΙΑ>> με τη λέξη <<ΚΛΕΙΣΙΜΟ>>) των γραφείων;;;>>.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...