Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ελπίδες για ΕΑΚ!

Δεν αποκλείεται η ιστορική θύρα 1 να λειτουργήσει μέχρι και τα play-offs σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα εμφανίζει κινητικότητα γύρω από το θέμα,γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στην χθεσινή Γ.Σ.


Ο κ. Καραγιάννης επί του θέματος απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του ΣΦΟΒ τόνισε πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις στη βορειοανατολική κερκίδα του ΕΑΚ, ενώ ανέφερε πως μέχρι την Παρασκευή θα γνωρίζουν στην ΠΑΕ πόσα άτομα μπορεί να σηκώσει η συγκεκριμένη κερκίδα, από τις 3000 που είναι η χωρητικότητά της καθώς έχουν παρθεί δείγματα του σκυροδέματος και έχουν σταλεί για ανάλυση.

Επίσης, σε δύο εβδομάδες, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου δηλαδή, θα ξέρουν στην ΠΑΕ ποιες παρεμβάσεις θα πρέπει να γίνουν στις κερκίδες που παρουσιάζουν στατική επάρκεια, έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενηθεί κόσμος και στις συγκεκριμένες κερκίδες.

Εφόσον η ομάδα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λιγκ θα πρέπει να τοποθετηθούν στέγαστρα στις κερκίδες, να μεγαλώσει η κερκίδα προς την πλευρά του Αγίου Δημητρίου, ενώ θα πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες εργασίας στον περιβάλλοντα χώρου του ΕΑΚ. Η Σούπερ Λιγκ απαιτεί από τις ομάδες τη χρήση γηπέδου UEFA 2 και στον Ολυμπιακό Βόλου θα επιδιώξουν να φτιάξουν τον ΕΑΚ με προδιαγραφές UEFA 3 όπως άλλωστε ο κος Καραγιάννης είχε δηλώσει σε αποκλειστική συνέντευξή του στο VolosFans.com.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...