Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια...

Οι Ολίσε, Γιενγκά και Κόμνος τέθηκαν εκτός προπονήσεων του Ολυμπιακού Βόλου για παραβίαση ωραρίου σύμφωνα με δημοσίευση αθηναϊκής ιστοσελίδας.

Θέμα παραβίασης ωραρίου προέκυψε στον Ολυμπιακό Βόλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr. 

Συγκεκριμένα, οι Εγκούτου Ολίσε, Γιανίκ Γιενγκά, Δημήτρης Κόμνος υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα και δόθηκε εντολή από τη διοίκηση να προπονούνται μόνοι τους τουλάχιστον για μερικές ημέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις ποδοσφαιριστές της θεσσαλικής ομάδας ξενύχτησαν το βράδυ της Δευτέρας (02/12) παραβιάζοντας το ωράριο. 

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου δείχνει αμείλικτη σε θέματα πειθαρχίας και ωραρίου και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να διαταραχθεί το κλίμα, τη στιγμή μάλιστα που η βολιώτικη ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του νοτίου ομίλου και παλεύει για την επιστροφή της στη Super League. Έτσι, και οι τρεις θα προπονούνται μόνοι τους μέχρι να νεωτέρας. 

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη (04/12) δόθηκε εντολή να ακολουθήσουν μόνο τρέξιμο, ενώ οι ίδιοι θα επιδιώξουν ραντεβού με την ΠΑΕ έως το βράδυ, καθώς ισχυρίζονται ότι δεν παραβίασαν το ωράριο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...