Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Με σβηστές μηχανές...

 Ο Ολυμπιακός Βόλου εύκολα επιβλήθηκε του Βύζα με 4-1.
Πρεμιέρα για Γεωργίου , Ντινόπουλο , Κεσίδη.
Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στους Μεγαρίτες αφού μέσα σε δύο λεπτά είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι.




 Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με αλλαγές στο σχήμα του.Παρά ταύτα σε κανένα σημείο δεν φάνηκαν οι ελλείψεις αφού οι νεότεροι σε ηλικία παίκτες ,άδραξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Μανουέλ Ρόκα.

Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Δεινόπαπας με σουτ κεραυνό, έπειτα από σέντρα του Γκούρμα και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το 2-0 με σουτ του Καπετάνου στο 14’!Ο παίκτης του Ολυμπιακού έπιασε το σουτ από την κορυφή της μεγάλης περιοχής και η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία του τέρματος.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Καπετάνος έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα, γράφοντας με πλασέ το 3-0 μετά από καταπληκτική ασίστ-τακουνάκι του Γκούρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων και στο 61’ ο Πινδώνης με σουτ στην κίνηση. Ο Βύζας  το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Νικολέτο.


Κάπου εκεί βέβαια, ο Ολυμπιακός Βόλου κατέβασε ταχύτητα και οι Μεγαρείς προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν έχοντας μία δύο τελικές προσπάθειες με τον Γεωργίου να δείχνει σε ετοιμότητα… 

Στο 38’ ο Ολυμπιακός απείλησε μετά από σέντρα-σουτ του Κόμνου όταν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γεωργίου, ενώ στο 44’ απείλησαν οι φιλοξενούμενοι με καλοτραβηγμένο φάουλ του Αρναρέλλη, το οποίο έδιωξε σωτήρια ο Γεωργίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και αφού μέτρησε δύο καλές στιγμές σε σουτ των Δεινόπαπα και Καπετάνου (στο 56’ και 58’), που πέρασαν άουτ βρήκε δίχτυα στο 61’ με εντυπωσιακό σουτ του Πινδώνη στην κίνηση!
Οι «ερυθρόλευκοι», παρά το 4-0 δεν έσβησαν τις μηχανές και προσπάθησαν να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τη νίκη τους, ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε ούτε στο 65’ σε τετ α τετ του Πνιδώνη ούτε στο 70’ σε σουτ του Κεσίδη από κοντά.


Έτσι, αντί για το πέμπτο τέρμα των γηπεδούχων, τελικά ήρθε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους όταν στο 85’ ο Νικολέτος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 4-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γεωργίου, Καρράς, Κόμνος, Αρβανίτης, Κωστούλας, Πινδώνης, Καπετάνος (59' Ολίσε), Κατσίκης, Πόνσε, Δεινόπαπας (66' Κεσίδης), Γκούρμα (46' Ντινόπουλος).

ΒΥΖΑΣ: Μούζος Παπαευθυμίου, Μανδύλης, Δελάρδας (33' Α. Μαζιώτης), Παπαδημητρίου (46' Λέκκας), Τσακιράκης, Κοντούλης, Μπελέρης, Ι. Μαζιώτης (56' Νικολέτος), Αρναρέλλης, Σταμόγιαννος.



Κάρτες:  7 ΄Καρράς 17' Πινδώνης 68' Κατσίκης





Μας άρεσε.... 
 Ο Γεωργίου έδειξε σταθερότητα ,αλλά και δυνατότητα να «βρίσκει» με τα βολέ του ερυθρόλευκο επιθετικό στην αντεπίθεση.


Δεν μας άρεσε...

Τα συνθήματα του πυρήνα του πετάλου που μιλούσαν για ηρωίνες, ναρκωτικά,πρέζες και λοιπές ανοησίες...





Ο «κόραξ» του αγώνα:Σε αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα μετατράπηκε ο Ζαραβίνος από την Αθήνα,ο οποίος κατάφερε να τα «θαλασσώσει» σε ένα τόσο εύκολο παιχνίδι.Ο ρέφερι «έκλεισε» τα μάτια σε ανατροπή του Καρρά στο 7' μέσα στην περιοχή και μάλιστα του έδειξε και κάρτα.
Ο Αθηναίος συνέχισε να εκνευρίζει την κερκίδα με ακόμα μία απαράδεκτη κάρτα στον Κατσίκη ,αλλά και με συνεχή φαλτσοσφυρίγματα.Απόλυτα δικαιολογημένη η γιούχα του κόσμου προς το πρόσωπό του στο τέλος του αγώνα.



Είπαν:

Ρόκα: « Καλές γιορτές με υγεία. Να έχουμε ευτυχία τη νέα χρονιά. Το ματς ήταν πολύ δύσκολο να το ετοιμάσουμε όλη την εβδομάδα μερικές φορές όταν παίζεις με μια ομάδα στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, πιστεύει κάθε παίκτης πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Ευτυχώς στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σαν ομάδα και όχι σαν μονάδες. Αν κάναμε αυτό θα ήταν διαφορετικό αποτέλεσμα
Είχα στον πάγκο τρία παιδιά που έκαναν πολύ καλή δουλειά από την προετοιμασία τόσο με μας, όσο και με την ομάδα Κ.19 του συλλόγου.

Ήμουνα πολύ προσγειωμένος, αλλά τους είχα στον πάγκο για να τους δώσω ευκαιρίες αν μας πήγαινε καλά το πρώτο ημίχρονο. Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξαν Ντινόπουλος και Κεσίδης, τον πρώτο τους αγώνα στη Β' Εθνική
Σέβομαι πολύ τον αντίπαλο και όλη την εβδομάδα κάναμε τακτική για να παίξουμε όπως πρέπει. Τους τόνισα πως έπρεπε να βγουν όλα όσα κάναμε. Με ενδιαφέρει να φτιάξω ομάδα για τον β' γύρο και τα play-offs με αυτοματισμούς και συγχρονισμούς.

Έχω πολύ καλό ρόστερ και προσπαθώ να βγάλω από τον καθένα ποδοσφαιριστή τον καλύτερό του εαυτό. Θα πρέπει όμως να δημιουργήσουμε και πολύ καλή ομάδα.
Ο Γενκά είχε πρόβλημα με εμετούς και πόνο στην κοιλιά και σήμερα τα ξημερώματα τον πήγε ο Ηλίας Σολάκης στο νοσοκομείο. Θα κάνει αξονική και είναι πιθανό να υποβληθεί σε επέμβαση».



Ντινόπουλος:«Εύχομαι Υγεία και καλές γιορτές σε όλους. Σήμερα δεν θέλαμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Αγωνιστήκαμε δυνατά και γενικά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι η ομάδα μου να έχει το ίδιο καλή πορεία και στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας»


Σταματόπουλος  «Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα με το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας. Παίξαμε χωρίς σκοπιμότητες, ενώ είχαμε και αρκετές ελλείψεις.
Θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία. Θα ενισχυθούμε τον Ιανουάριο και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου που έχει πολύ καλή ομάδα.
Εύχομαι να υλοποιήσει το στόχο της ανόδου. Καλές γιορτές με υγεία και καλή χρονιά σε όλους». 

Μαζιώτης :«Σήμερα ξέραμε πως ήταν ένα δύσκολο ματς για μας. Αντιμετωπίζαμε μια δουλεμένη ομάδα,την καλύτερη πιστεύω στην κατηγορία Μπορεί να τη σεβαστήκαμε περισσότερο απ' όσο θα... έπρεπε. Με μερικές προσθήκες τον Ιανούάριο, μποούμε να πάμε καλύτερα και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου. Καλές γιορτές σε όλους»


Μικρά&πικάντικα

  • Περίπου 4000 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες.
  • Το ΕΑΚ έπεσε θύμα των ίδιων φιλάθλων του Ολυμπιακού...Ο τοίχος της θύρας 1 δεν είναι ούτε φρεσκοβαμμένος ,ούτε έχει καλαίσθητα ερυθρόλευκα γκράφιτι.Αντίθετα είναι η απόδειξη μιας αντιπαράθεσης μεταξύ συνδέσμων επίσημων και μη ,του Ολυμπιακού.Είναι κρίμα που μόνοι μας καταστρέφουμε ότι πασχίζαμε οι ίδιοι όλο το καλοκαίρι να ομορφύνουμε...
  • Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε το παρών στις κερκίδες.


Το βίντεο του αγώνα

Σε λίγο!













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...