Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ευρώπη , ΕΑΚ ,Άλλη Μέρια...

Απολογισμό του 2013 για την ομάδα μας, κάνει με ανακοίνωσή του ο ΣΦΟΒ.









Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Το ποδοσφαιρικό έτος 2013 μας αποχαιρετά και αναμένουμε το 2014.

Κάνοντας μία σύντομη αναφορά με τα πιο σημαντικά θέματα της ομάδας μας για το 2013, επισημαίνουμε τα εξής:

1. Τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε πέρυσι για την άνοδο από τη Διοίκηση Καραγιάννη. Αν η αλλαγή διοίκησης γινόταν πιο νωρίς το Γενάρη 2013, το αποτέλεσμα θα ήτανε διαφορετικό.

2. Τη μεγάλη κληρονομιά αυτής της προσπάθειας που ήταν οι 17.000 οπαδοί μας στο ματς τελικό με τον Παναιτωλικό.

3. Την οργάνωση της ομάδας μας το καλοκαίρι, για τη σεζόν 2013 – 2014 και τα 1800 εισιτήρια διαρκείας.

4. Την επιστροφή στο σπίτι μας στο ΕΑΚ και τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

5. Την επιβλητική και πρωταγωνιστική παρουσία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα και τη μεγάλη αισιοδοξία και πεποίθηση για την άνοδο στη Super League.

6. Την ηθική δικαίωση της ομάδας και του Συλλόγου μετά τη δήλωση των Συναρμόδιων Υπουργείων ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήτα θύμα ακραίας πολιτικής παρέμβασης το 2010.

7. Ότι ανοίγει ο δρόμος πλέον για την προσφυγή της ΠΑΕ και των μετόχων στην Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ  δρομολογείται ο αγώνας της δίωξης. Ορκωτοί εκτιμητές και λογιστές ανέλαβαν την εκτίμηση της ζημιάς που υπέστη η ομάδα μας. Εμείς τους διευκολύνουμε, δηλώνοντας ότι το ποσόν αποζημίωσης ίσως να μην ξεπερνά τα 25.000.000 ευρώ. Το πάρτι και οι εφιάλτες θα αρχίσουν με τα πρώτα εξώδικα που θα παραλάβουνε οι φουκαριάρες  γυναίκες των εμπλεκομένων.

Για το έτος 2014 επισημαίνουμε:
Η ομάδα μας δυνατή και ενισχυμένη θέτει την υποψηφιότητά της για την άνοδο και μία πορεία στο κύπελλο που θα επιφυλάξει εκπλήξεις.

Το μήνυμα Διοίκησης και του κόσμου είναι: Super League και Ευρώπη, παλάτι το ΕΑΚ και Ευρωπαϊκό Αθλητικό Κέντρο Άλλης Μεριάς.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού συσπειρωμένος και ενισχυμένος βαδίζει σ’ αυτό το τριπλό στόχο.
Με υπομονή, με προγραμματισμό, χωρίς φανφάρες και εγωισμούς, ο Ολυμπιακός μας θα κατακτήσει ξανά τον τίτλο της ευρωπαϊκής ομάδας, τον τίτλο της κορυφαίας επαρχιακής ομάδας με τα περισσότερα εισιτήρια και κόσμο και θα είναι η ομάδα που θα μας προσφέρει χαρές, συγκινήσεις και περηφάνια.

Ευχόμαστε σε όλους
Καλή Χρονιά.
-Η-
    Διοίκηση του ΣΦΟΒ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...