Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Έτοιμη να τα παρατήσει η διοίκηση...


O Αχιλλέας Μπέος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πώς ο Δημήτρης Καραγιάννης και η διοίκηση της ΠΑΕ είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν, καθώς δεν αντέχουν άλλο την γκρίνια και την κριτική.






H συνέντευξη αναλυτικά:

 «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να βλέπω για πολύ την ομάδα. Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, που μερικοί με τη συμπεριφορά τους και όπως χειρίζονται τα θέματα θέλουν να κάνουν τον Ολυμπιακού ομάδα πεζοδρομίου… Εγώ είχα συνηθίσει διαφορετικά. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Διοίκηση δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Η διοίκηση μπορεί να επέμβει μέχρι 30 Αυγούστου και μέχρι 30 Ιανουαρίου που είναι οι μεταγραφές. Μετά κρίνονται οι προπονητές και οι παίκτες. Η διοίκηση θα κρινόταν αν δεν είχε υποδομές, δεν είχε κάνει έργα. Τώρα δεν μπορεί να κριθεί η διοίκηση. Ακούω πράγματα που δεν μου αρέσουν και αυτό με στεναχωρεί. Έχει πάρει έναν ρυθμό η κατάσταση που πάει να ξεφύγει.  Θα κάνω μία έκκληση στον αγνό φίλαθλο κόσμο να αποτρέψουν όλους αυτούς τους κακόβουλους και να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα με καλοπροαίρετη κριτική. Ο κόσμος μπορεί να έχει δίκαιο και ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να έχει πάντα δίκαιο. Όμως άλλο το δίκαιο, άλλα να είσαι στεναχωρημένος, άλλο να κάνεις ένα σχόλιο και μια κριτική καλοπροαίρετη και άλλο να βγαίνεις και να μιλάς και να λες ότι θέλεις.

Επειδή μίλησα και μιλάω με πολλά μέλη της διοίκησης και έχω σχέσεις που δεν μπορεί να μου απαγορεύσει κανένας, η διοίκηση έχει ανησυχία, όπως έχει και ο φίλαθλος κόσμος. Ο κ. Καραγιάννης και οι συνεργάτες του είναι στα όρια τους να τα παρατήσουν και να φύγουν. Ελάτε να γυρίσουμε λοιπόν σε εποχές Μποτσιβάλη, που κάθε Κυριακή είναι στο Πανθεσσαλικό και παρακολουθεί τη Νίκη.Αυτόν που επειδή μερικοί οργανωμένοι πίνανε ουσικάκια ,τον στηρίζανε με ανακοινώσεις τους. Αυτοί που βγάλανε αυτές τις ανακοινώσεις πρέπει να ντρέπονται.Ας φέρουν έναν Βασιλειάδη ή έναν Παπαγιάννη. Ποιο είναι το πρόβλημα τους;

Με τον κ. Καραγιάννη βρέθηκα στα Ψαχνά. Εγώ από μακριά παρακολουθώ τις εξελίξεις,αφού δεν μπορώ να ασκήσω διοίκηση, γιατί η ομάδα αυτή με έχει αγγίξει για πολλούς και διαφόρους λόγους, για τις αδικίες που υπέστη για τις χρονιές που ζήσαμε μαζί, την έχω μέσα στην αίμα μου. Αυτά λοιπόν τα πράγματα δεν μπορούν να με αφήνουν αδιάφορο. Όταν λοιπόν έκανα μια συζήτηση με τον Δημήτρη, μου έλεγε ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση. Επί ημερών μου θα μπορούσαν να βγουν όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες να πουν αυτά τα πράγματα; Είχε πει το καλοκαίρι να έρθει κάποιος άλλος να πάρει την ομάδα, αλλά δεν ήρθε κανείς.Τι θέλετε δηλαδή να διοικήτε;».

Για τα γκάλοπ και τις συζητήσεις για προπονητή: 
«Να κάνουμε γκάλοπ  για το ποιον θα φέρουμε προπονητή; Έτσι κάνουν οι νοικοκυρεμένες ομάδες; Εγώ ξέρω ότι ο Ολυμπιακός λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και με φοβερή οργάνωση. Τι θέλετε να συζητάει ο Δημήτρης Καραγιάννης τι θα κάνει με την ομάδα. Ρε σοβαρευτείτε λιγάκι.

Βγαίνει ο άλλος και λέει για το γαλακτικό....για τους παίκτες.....Με ποια διάθεση και τι όρεξη, ο γυμναστής, ο προπονητής, οι παίκτες, οι άνθρωποι που είναι δίπλα στην ομάδα να συνεχίσουν να δουλεύουν… Ο προβληματισμός στους φιλάθλους καλώς έχει ως ένα σημείο.  Ο Δημήτρης Καραγιάννης σκέφτεται να κάνει μια συνέντευξη Τύπου πολύ σύντομα και μου είπε κάποια πράγματα, που δεν μπορώ να τα πω. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Η διοίκηση έκανε ότι μπορούσε να κάνει.Τι άλλο να κάνει; να πάει να λέει στον προπονητή ποιον παίκτη να βάλει; Έκανε γήπεδα,έφτιαξε ανθρώπινο το ΕΑΚ, έκανε μεταγραφές από Σούπερ Λίγκα, πληρώνει στην ώρα της όλο τον κόσμο».

Για την ομάδα και το πρωτάθλημα:
«Πάρε τις πρώτες έξι ομάδες και ρωτήστε οποιονδήποτε ποιος θα βγει πρωταθλητής.Το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάιο. Εγώ δεν κρίνω τίποτα. Δεν είμαι αυτός που θα πάρω τις αποφάσεις.Εγώ όμως ήμουν αυτός που στα Ψαχνά παρότρυνε τον κόσμο να γιουχάρει.Το ποδόσφαιρο που έπαιξαν εκεί ήταν για να έρθει ο εισαγγελέας της Χαλκίδας να τους κλείσει μέσα. Είναι όμως 7η αγωνιστική. Τον Μάιο ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι πρωταθλητής. Μέχρι εκεί όμως. Η ομάδα δεν έχει βρει τον δρόμο της, κι  είναι μόνο έναν βαθμό μείον από την πρώτη θέση. Σκεφτείτε δηλαδή να βρει τον δρόμο της τι μπορεί να κάνει. Μπορεί έτσι είναι ο προγραμματισμός. Ποιοι είστε εσείς που θα έρθουν να σας πουν πώς είναι ο προγραμματισμός; Αντί να πείτε όλοι να στηρίξουμε την ομάδα την Κυριακή και να έρθετε στο γήπεδο.Ποιοι είστε εσείς που θα σας πούμε τον προγραμματισμό και το σχέδιο.Φίλαθλοι είστε που θα δώσετε 10 ευρώ από το υστέρημά σας και μετά τον αγώνα θα κριτικάρετε καλοπροαίρετα.Εγώ στα Ψαχνά άλλαξα 5 θέσεις.Τίποτα δεν πέτυχε με αυτή την μπάλα που παίζαμε.Ήταν 5 παιδιά που γκρίνιαζαν για το τι παίκτες θα πάρουμε αν θα ανεβούμε.Και μου λένε εσύ φταις που με την ομαδάρα που φτιάξαμε δημιουργήθηκαν στον κόσμο μεγάλες προσδοκίες ..».

Για τον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα:
 «Έχουν δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες, αλλά το καλύτερο θέλει χρόνο.Η ομάδα ξεκίνησε πάλι από το μηδέν. Σε αυτό τον χρόνο ο κόσμος πρέπει να συμπαρασταθεί. Όχι να βγαίνουν να λένε διάφορα. Κάνω έκκληση. Σταθείτε δίπλα στην ομάδα ή αλλιώς διαλύστε το. Έτοιμος είναι ο Καραγιάννης να την κάνει… τι νομίζεις; Υπάρχουν πολλοί μαλάκες να βάζουν το χέρι στην τσέπη και να ακούν από την άλλη ότι πληρώνουν τους δημοσιογράφους να μην τους κάνουν κριτική;

Χρειάζεται χρόνος, προσπάθεια, συμπαράσταση, συσπείρωση. Σημαντικό λοιπόν είναι μέσα από τη συσπείρωση η ομάδα να βγει πρώτη και να πάει στην Α’ Εθνική. Ξαφνικά έχετε την απαίτηση να φτιάξει ο Ολυμπιακός την ομάδα εκείνη του 2010; 'Αλλες εποχές και άλλη οργάνωση...Πήρες τον Μπρέσκα τρία χρόνια μεγαλύτερο, πήρες τον Ακόστα τρία χρόνια μεγαλύτερο, πήρες τον Καπετάνο τρία χρόνια μεγαλύτερο. Πήρες όλους αυτούς τους παίκτες που είναι παικταράδες, αλλά χρειάζεται χρόνος.Το ποδόσφαιρο δεν είναι μακαρονάδα. Οι ομάδες δεν χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη και η διοίκηση έχει μπροστά της έναν Γολγοθά. Άσε τον φίλο μου τον Σάκη που λέει κέρδισα με 3-0 και 5-0. Άσε τον Φεβρουάριο να δούμε, τον Μάρτιο. Περιμένετε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο στον αγωνιστικό χώρο.Κάτσε μην γίνουν τα play off με 3 ομάδες αντί με 8 και δεν γίνουν ποτέ... Υπάρχουν κι άλλα 100 κομμάτια που η διοίκηση εκεί πέρα είναι πρώτη με τόνο. Τέσσερις παρατάσεις έχουν πάρει 16 ομάδες για την εγγυητική. Είδατε το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου εκεί»;

Για το κύπελλο:
«Ας χάσει ο Ολυμπιακός Βόλου από τη Μαγούλα, αλλά να πάρει το πρωτάθλημα. Αν αυτή η ομάδα όπως είναι τώρα βελτιωθεί και βρει τον δρόμο της, έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Παναθηναϊκό να πάει στον τελικό.»

Για το τι φταίει και η ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει: 
«Μπορεί ακόμα να μην έχουν βρει τα πατήματα τους. Μπορεί πολλά.Τι να πω τώρα...Μπορεί να φταίνε και οι βολιώτισσες που είναι ωραίες γυναίκες ....δεν είμαι και δίπλα στην ομάδα.... Υπάρχει έντονος προβληματισμός και η διοίκηση σκέφτεται να τα παρατήσει. Σταματήστε αυτό το πράγμα.Ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και να αποβάλλει αυτούς που σκοπίμως ή άθελά τους θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα. Τα παιδιά αυτά δεν έχουν ξεχάσει την μπάλα. Θα παίξουν πιστεύω καλή μπάλα.Εγώ θέλω να πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τις δυνατότητες να παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχει τις δυνατότητες να σταθεί μέσα στις 10 πρώτες ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Με τον Άρη έπαιξαν 50% του ποδοσφαίρου που ξέρουν.Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχουν παίξει μπάλα...Αυτή είναι η εκτίμηση μου. Η εικόνα είναι ο αγωνιστικός χώρος. Θα πρέπει να το αποδείξουν».

Για τη διαιτησία:
«Δεν με ενδιαφέρει η διαιτησία και δεν θέλω να μιλάω γι'αυτήν αφού όταν μιλούσα με βάλανε φυλακή.»

Στο τέλος είπε: 
«Θα πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες πως δεν παίρνω το μέρος τους.Η υπομονή έχει και τα όριά της....Να ευχηθούμε αυτά τα «κοπρόσκυλα» που έχει μαζέψει ο Καραγιάννης ,να παίξουν επιτέλους ποδόσφαιρο επειδή είναι παικταράδες .Οι ποδοσφαιριστές ,στεναχωριούνται και προβληματίζονται πιο πολύ από όλους μας .Αργά ή γρήγορα δεν γίνεται να μην παίξουν μπάλα.Τι να τους πει κάποιους όλους αυτούς που έφαγαν το γήπεδο με το κουτάλι.Να πει ο προπονητής παίξε μπάλα στον Πόνσε ,στον Μελίσση;Μπείτε μέσα ,βάλτε την μπάλα και παίξτε!
Αν δεις τους άλλους προπονητές της Β' Εθνικής είναι για γέλια.

Εγώ ήξερα περήφανους φιλάθλους στον Ολυμπιακό και όχι μίζερους...Η κακομοιριά ανήκει σε άλλες ομάδες και άλλους φιλάθλους.Οι Ολυμπιακοί έχουν άλλη ποιότητα.Και να σας πω και κάτι....αν κέρδιζε η ομάδα την Κυριακή έπρεπε ο Καραγιάννης να δώσει 30.000 πριμ...εσείς λοιπόν τι λέτε ; να μην θέλανε οι παίκτες να κερδίσουν;Από τον Ηλία τον Σολάκη μέχρι τον τελευταίο φροντιστή και την διοίκηση είναι στα όρια και να μην την  πιέζετε...Αυτά τα πράγματα που είχαν γίνει κάποτε θα ειπωθούν....Ρόδα είναι και γυρίζει...».








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...