Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Οδύνη για τον χαμό Συνετόπoυλου

Το Βολιώτικο ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός θρηνεί το χαμό του Τάκη Συνετόπουλου.
Μια μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που ανέδειξε το Βολιώτικο ποδόσφαιρo,o Τάκης Συνετόπουλος «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, νικημένος από την επάρατο νόσο.

Ο Τάκης Συνετόπουλος τίμησε το βολιώτικο ποδόσφαιρο, αλλά και την Εθνική ομάδα, καθώς υπήρξε διεθνής, παίζοντας 16 φορές με το εθνόσημο. 
Γεννήθηκε το 1948 στον Βόλο. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό Βόλου και το 1970 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Πειραιά, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 1978.

Με την εθνική ενόπλων κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ενόπλων 1969. Επίσης, αγωνίστηκε με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 1965 σε δύο ματς και στα δύο προκριματικά ματς το 1966.

Ως ποδοσφαιριστής γνώρισε μεγάλες δόξες στην ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιά, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα Ελλάδος 1973, 1974 και 1975 και τρία Κύπελλα Ελλάδος: 1971, 1973 και 1975.
Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν ανελλιπώς δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα τον Ολυμπιακό Βόλου, μέχρι να παρουσιαστούν τα προβλήματα στην υγεία του.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

H ΠΑΕ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει την οδύνη της για θάνατο του Τάκη Συνετόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, αποφάσισε στον αγώνα με τον Φωστήρα, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, οι παίκτες της ομάδας να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και οι σημαίες στο ΕΑΚ να κυματίζουν μεσίστιες .»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...