Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Είμαστε πάνω από το μέσο όρο...

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 89,5 Μαγνησίας μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης και αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα γίνουν εάν τελικά αποφασιστεί η άνοδος δύο ομάδων.


Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν υπάρχει προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League:
«Είναι απόφαση του Δ.Σ. της Football League πως θα ανέβουν τρεις ομάδες. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε την υπόθεση στα άκρα, ότι κι αν αυτό σημαίνει, σε περίπτωση που θίγονται τα συμφέροντά μας».

Για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Σαρρή:
«Ο κ. Σαρρής με έχει διαβεβαιώσει κατηγορηματικά ότι θα ανέβουν τρεις ομάδες. Τηλεφωνικά και σε προσωπική συνομιλία στο σεμινάριο της ΕΠΣΘ».

Για τη στάση του κ. Μώραλη:
«Τη διαβάζω διπλά αυτή την απόφαση για τη μη προσφυγή των ομάδων της Σούπερ Λίγκα. Για να μην υπάρχουν αντιδράσεις πιστεύω. Το ανησυχητικό είναι πως ο κ. Μώραλης θέλει τη συναίνεση και της Football League. Για ποιο λόγο;».

Για τη θέση των προέδρων των ομάδων της Football League:
«Πρέπει να τονίσω πως κανείς πρόεδρος ομάδος Football League δεν επικοινώνησε μαζί μου, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά που πολλοί με πήραν τηλέφωνο να σταθούν δίπλα.Τώρα τους παίρνω εγώ τηλέφωνο και τους ρωτάω».

Για τη συνέντευξη Τύπου που πρόκειται να δώσει:
«Τη Δευτέρα θα ανακοινώσω πότε θα γίνει η συνέντευξη Τύπου που θα δώσω και θα αναφερθώ σε ορισμένα σημαντικά θέματα».

Για το αν αυτή η εξέλιξη αλλάζει τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού Βόλου:
 «Δυστυχώς στην Ελλάδα όλα τα κάνουμε τελευταία στιγμή. Γι αυτό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει. Τι προγραμματισμό να κάνουμε με αυτή την ομάδα και τι να σκεφτούμε όταν δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα ανέβουν».

Για την πορεία της ομάδας:
«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα, με ότι διορθωτικές κινήσεις χρειαστεί να κάνουμε τον Ιανουάριο».

Για το ματς με τον Παναιγιάλειο:
«Θα διαφωνήσω ότι είναι κομβικής σημασίας μόνο αυτό το παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια έχουν τις ιδιαιτερότητες τους και τη σημασία τους και αυτό που μετράει τελικά είναι το αποτέλεσμα.Αν είχαμε τους δυο βαθμούς από την Καλλιθέα θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Δυο βαθμοί ανά παιχνίδι είναι ο μέσος όρος που σε βγάζει πρωταθλητή και πιστεύω ότι είμαστε πάνω από το μέσο όρο».

Για το μπάτζετ και την οικονομική ενίσχυση:
«Η διοίκηση θα χρειαστεί και βοήθεια. Πάντα χρειάζεται βοήθεια. Αυτό όμως το οποίο θέλω να ξέρουν όλοι όσοι δείχνουν οτι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου, είτε με ένα εισιτήριο, είτε με μία μετοχή, είτε με ένα διαρκείας, όλα αυτά τα χρήματα πάνε για τις ανάγκες της ομάδας και μόνο.Έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ των ομάδων της κατηγορίας και για να αντεπεξέλθουμε θα χρειαστούμε βοήθεια.».

Για το ΕΑΚ:
«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το ΕΑΚ. Η Θύρα 1 συνεχίζει να έχει προβλήματα στατικής επάρκειας. Αν ανεβούμε στη Σούπερ Λίγκα θα γίνουν όλες οι κινήσεις που χρειάζονται. Καταρχάς το ΕΑΚ είναι ένα γήπεδο που μπορείς να παίξεις. Οι διορθωτικές κινήσεις που θα χρειαστούν να γίνουν, είναι εφικτό να γίνουν σε ένα διάστημα τέτοιο, που να είμαστε έτοιμοι για τη Σούπερ Λίγκα. Το στέγαστρο είναι πολύ σημαντικό θέμα, αλλά είναι θέμα χρημάτων. Θέμα χρόνου δεν είναι».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...