Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Την ρουφανιά πολλοί την αγάπησαν...

Απίστευτες προκλήσεις και πάλι δέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου από ομάδες που εναγωνίως προσπαθούν να εντάξουν το όνομα της αγαπημένης μας πόλης ως δεύτερο συνθετικό ονομασίας της ομάδας τους!



Συγκεκριμένοι φίλαθλοι έκαναν καταγγελία στον Δήμο Βόλου πως οι εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς παρανόμως χρησιμοποιούνται από την ανδρική ομάδα της ΠΑΕ.

Οι αρχιμάγειροι της διαφθοράς που είχαν ανοικτή γραμμή με τις κλαδικές του Γερουλάνου ,για ακόμα μια φορά ,αντί να κοιτάξουν να αυξήσουν τα 600 εισιτήρια που κόβουν κάθε αγωνιστική ,προσπαθούν με κάθε μέσο να βλάψουν την κυρίαρχη ομάδα της πόλης μήπως και γλυτώσουν από την ποδοσφαιρικό αφανισμό στον οποίο με μαθηματική ακρίβεια οδηγούνται.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός ,μετά την καταγγελία  της σύμβασης εξέδωσε ανακοίνωση - απάντηση προς τον Δήμο Βόλου ο οποίος δυστυχώς στελεχώνεται από ανθρώπους που εποφθαλμιούν την αναγέννηση του μεγάλου συλλόγου της ελληνικής περιφέρειας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:


"Σε απάντηση της από 14/11/2013 επιστολή σας με αριθμό πρωτοκόλλου 140028 σας αναφέρουμε τα εξής:

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που μας παραχωρήσατε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας, και από τα παιδιά της περιοχής όπως αναφέρεται στην συμφωνία μας.
Οι χώροι που μας παραχωρήθηκαν, με μεγάλη προσπάθεια όλων των ανθρώπων που αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου έχουν μετατραπεί μέσα σε δύο μήνες από χώρους βοσκής προβάτων και...
συνάθροισης περίεργων ανθρώπων σε χώρους που αναβάθμισαν την περιοχή και που τους χαίρονται τόσο οι νέοι αθλητές μας όσο και οι νέοι της περιοχής της Άλλης Μεριάς.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου χρησιμοποιεί δικές της εγκαταστάσεις για τις ανάγκες της.
Πρέπει όμως να σας ενημερώσουμε ότι οι αγωνιστικοί χώροι με φυσικό χλοοτάπητα έχουν μεγάλο κόστος κατασκευής και χρειάζονται συντήρηση και καλή χρήση.
Γι αυτό τον λόγο όταν γίνεται συντήρηση του χόρτου στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μια η δυο φορές τον μήνα τους φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις μας.
Αυτό δεν νομίζουμε ότι είναι λόγος καταγγελίας της σύμβασης παραχώρησης μονομερώς.

Πρέπει επίσης να σας ενημερώσουμε ότι ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 είναι Μητρικό Σωματείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, οι σχέσεις μας είναι άριστες, οι υποδομές μας όπως η ομάδα νέων ανήκουν εκ του Νόμου στο Σωματείο μας, δουλεύουν όπως είναι φυσικό για να προωθήσουν νέους αθλητές στην επαγγελματική ομάδα και η συνεργασία μας είναι συνεχής.

Οι κακόβουλες καταγγελίες που δεχτήκατε, όπως πληροφορηθήκαμε, από σύνδεσμο φιλάθλων ομάδος της Πόλης μας είναι ανυπόστατες και έχουν σκοπό να διαταράξουν την αγαστή συνεργασία που έχουμε με τον Δήμο Βόλου και την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Διαβεβαιώνουμε όλους τους καλοθελητές ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν είναι και θα είναι ενιαίος και ενωμένος.
Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα επανέλθει στην SUPER LEAGUE και θα τιμήσει και πάλι την Πόλη μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν μαζικά την προσπάθεια της ΠΑΕ για άνοδο, να γεμίσουν την Κυριακή το ΕΑΚ, και να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές μας στην μεγάλη τους προσπάθεια".





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...