Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ολυμπιακός Βόλου - Καλλιθέα pregame↻

Την Καλλιθέα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή στις 16:00 στο ΕΑΚ!
Η τρίτη αγωνιστική θέλει να βρει τους βολιώτες στην κορυφή και απαραίτητη προυπόθεση γι'αυτό είναι το τρίποντο μιας που ακολουθεί σχετικά δύσκολο πρόγραμμα για τους ερυθρόλευκους.

Η Καλλιθέα δεν έχει τύχη στο ΕΑΚ αφού σύμφωνα με την προϊστορία των συναντήσεων των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι. (περισσότερα...ΕΔΩ!)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει απουσίες αφού Αρβανίτης , Πόνσε και Παπανικόλας είναι τραυματίες και ο Μπουένγκο είναι ανέτοιμος.Οι δύο πρώτοι έχουν αρχίσει τις προπονήσεις αλλά δεν προλαβαίνουν τον Κυριακάτικο αγώνα.

Kάποια προβλήματα έχει και η Καλλιθέα ,αφού Καραλής και Ρουσάκης είναι τραυματίες.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γκράνας από την Ξάνθη (περισσότερα...ΕΔΩ!)

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό τους αφού τα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν (δες περισσότερα...)

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16:00 την Κυριακή το VolosFans θα έχει ζωντανή ροή ενημέρωσης του αγώνα για τους φίλους που μένουν εκτός Βόλου.Τηλεοπτική μετάδοση δεν υπάρχει!


  • To νέο τεύχος του Red News θα μοιραστεί κατά την είσοδο στο γήπεδο.Μάλιστα το περιοδικό έχει συλλεκτική δισέλιδη αφίσα από την νέα φωτογράφηση της ομάδας.
  • Οικονομικός έρανος θα γίνει με ειδικά ταμεία που θα βρίσκονται στο γήπεδο για την ενίσχυση φιλάθλου του Ολυμπιακού.
  • Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού που θα αποσυρθεί στην Πορταριά.
Ολίσε, Ακόστα, Μπρέσκα, Γκούρμας, Γιενγκά, Αρβανίτης, Γεωργίου, Γιαλούσης, Γκέσιος, Γκίτκος, Δεινόπαπας, Ζέρης, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κωστούλας, Μελίσσης, Πινδώνης και Ρόκας αποτελούν την αποστολή.
  • Αν και ο Αρβανίτης συμπεριλήφθηκε δεν αναμένεται να αρχίσει το παιχνίδι και ο Κωστούλας θα ξεκινήσει πιθανότατα βασικός.Οι δύο άλλες πιθανές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι είναι ο Γιαλούσης στην θέση του Καρρά και ο Γιενκά στην θέση του Ακόστα. 


H παρούσα ανάρτηση θα ενημερώνεται συνεχώς με νέα των δύο ομάδων μέχρι την σέντρα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...