Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Μαγούλα - Ολυμπιακός Βόλου (pregame)↻

Την πρώτη μάχη του εκτός έδρας θα δώσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της B' Εθνικής με αντίπαλο ακόμα έναν πρωτάρη.
Ο Αστέρας Μαγούλας είναι ακόμα μια ομάδα αθηναϊκής γειτονιάς που γιορτάζει την πρώτη του συμμετοχή στην Β΄ Εθνική.Στην πρεμιέρα μάλιστα λίγο έλειψε να «φύγει» με το διπλό από την Πάτρα.

Πάντως οι δύο ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί πέρσι στην πρώτη φάση του Κυπέλλου (θυμηθείτε το ρεπορτάζ...ΕΔΩ!)

Ο Ολυμπιακός θα έχει απουσίες αφού Πόνσε και Παπανικόλας είναι τραυματίες,ο Πινδώνης νυμφεύεται και ο Μπουένγκο είναι ανέτοιμος.

Εκτός πλάνων για τους γηπεδούχους βρίσκονται ο τραυματίας Ασλανίδης και ο τιμωρημένος Έβερετ.Ο Αστέρας έχει στην σύνθεσή του δύο παλιούς «ερυθρόλευκους» τον Κοτίτσα και τον Ιακωβάκη.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Κορδολαίμης από την Αττική με βοηθούς τους Πολυχρονίδη και Σπυρόπουλο.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν εκατοντάδες οπαδούς στο πλευρό τους αφού οι Austrian πραγματοποιούν εκδρομή (δες περισσότερα...)

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16:00 την Κυριακή και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ελευσίνας χωρητικότητας 1500 θέσεων με μία μόλις κερκίδα.

Το VolosFans θα έχει ζωντανή ροή ενημέρωσης του αγώνα.


  • Δύο είναι οι θέσεις που «παίζονται» σε σύγκριση με τη ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο παιχνίδι με την Γλυφάδα.Από την πρωινή προπόνηση φάνηκε πως ο Καρράς θα αντικαταστήσει τον Γιαλούση και ο Καπετάνος τον Κατσίκη.
  • Oι φίλοι της ομάδας μας θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 1 ,έξω από την οποία θα υπάρχει εκδοτήριο .Τα εισιτήρια τιμώνται 10 Ευρώ.
  • Mε ακόμα μία απουσία να προστίθεται στις 4 γνωστές αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για την Ελευσίνα.Ο Αρβανίτης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και έτσι ο Κωστούλας θα αναπληρώσει το κενό του.
  •  Η 18μελή αποστολή είναι η εξής: Ολίσε, Γιενγκά, Ακόστα, Μπρέσκα, Καπετάνος, Ρόκας, Σταυράκης, Γκίτκος, Κατσιαρός, Καρράς, Δεινόπαπας, Γκέσιος, Γιαλούσης, Κωστούλας, Γκούρμας, Κόμνος, Κατσίκης και Μελίσσης.
  • Φαβορί για τις εταιρίες στοιχηματισμού είναι ο Ολυμπιακός με απόδοση 1.65 για νίκη των ερυθρολεύκων , 3.50 η ισοπαλία και 5.50 η νίκη των γηπεδούχων.
H παρούσα ανάρτηση θα ενημερώνεται συνεχώς με νέα των δύο ομάδων μέχρι την σέντρα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...