Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Νέα ακαδημίας μπάσκετ


Η νέα αθλητική χρονιά για την ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησε από τις αρχές του Σεπτέμβρη και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. 

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου  συναντήθηκαν με τους προπονητές τους, παρέλαβαν αθλητικό υλικό καθώς και το πρόγραμμα προπονήσεων για την νέα αθλητική σεζόν.

Ο πιο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας ταυτόχρονα με το παρόν και τις αγωνιστικές του ομάδες, τη γυναικεία ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία βασιζόμενη κυρίως σε Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες και την αντρική ομάδα που θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, φροντίζει να δημιουργεί και το ελπιδοφόρο μέλλον του.

Η πολύ καλή προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι στις Ακαδημίες με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας και υπεύθυνο της ακαδημίας Μιχάλη Καπουρνιώτη, σε συνεργασία με τις παλιές δόξες του γυναικείου μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Πέπη Σατραζέμη, Ελένη Παπαθανασίου και Γιάννα Ράμμου θα συνεχιστεί και φέτος με αμείωτους ρυθμούς.
Στόχος της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και των προπονητών των  τμημάτων υποδομής είναι να δημιουργήσουν τις αθλήτριες και τους αθλητές που σε λίγα χρόνια θα πρωταγωνιστούν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στα εθνικά πρωταθλήματα και θα κάνουν ανταγωνιστικό το βολιώτικο μπάσκετ σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στην προσπάθεια που συντελείται για την υλοποίηση των στόχων και την εκπλήρωση του σκοπού του συλλόγου, σημαντικό ρόλο παίζουν οι εκδηλώσεις και οι δράσεις στις οποίες συμμετέχουν κάθε χρόνο οι μικροί καλαθοσφαιριστές.
Την χρονιά που μας πέρασε δεκάδες μικροί αθλητές του συλλόγου πήραν μέρος σε τρία εσωτερικά τουρνουά, όπως και σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος.
Επίσης τα αγωνιστικά τμήματα έδωσαν αρκετά επίσημα αλλά και φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχα του νομού Μαγνησίας ενώ μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός Βόλου είχε συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.Κ.Α.Θ. (εφηβικό, παιδικό, παμπαίδες, μίνι, νεάνιδες).
Στο καλοκαιρινό τουρνουά μάλιστα, τιμώμενα πρόσωπα ήταν τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Καραγιάννης, όσο και ο Μαγνησιώτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Θανάσης Κωστούλας, αποδεικνύοντας με τον πλέον αδιάσειστο τρόπο τις καλές σχέσεις και την άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τη βολιώτικη ΠΑΕ.

Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες υπό τις οδηγίες των προπονητών Καπουρνιώτη Μιχάλη (γυναικείο-παιδικό),  Παπαθανασίου Ελένη (κορασίδες), Σατρατζέμη Πέπη (μίνι), Γιάννα Ράμμου (ακαδημία) θα έχουν τη δυνατότητα γι' άλλη μια χρονιά να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ , μα και ταυτόχρονα μέσα από την ευγενική άμιλλα να αναπτύξουν νέες φιλίες και να κάνουν τρόπο ζωής τον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, δεν έχουν παρά να έρχονται για την εγγραφή τους καθημερινά στο ΕΑΚ 15.30-17.30 ή να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα των προπονητών Καπουρνιώτη Μιχάλη (6981200088), Ράμμου Γιάννα (6978189788), Παπαθανασίου Ελένη (6945411031), Σατρατζέμη Πέπη (6978182584), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ τρόπο ζωής.  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...