Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Δίκαια αλλά αγχωτικά....

Μια αγχωτική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός με γκολ του Πινδώνη απέναντι στον μαχητικό Φωκικό.

Οι ερυθρόλευκοι καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κέρδισαν την ομάδα της Άμφισσας που δεν κλείστηκε,επέτρεψε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα και το αντιποδόσφαιρο που έπαιζε.

O Mανουέλ Ρόκα μπορεί να πέρασε με επιτυχία τις «πρώτες εξετάσεις» του,αλλά σίγουρα αν θέλει ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστήσει ,χρειάζεται στον πάγκο προπονητή με μεγαλύτερη εμπειρία από τον δικό μας Μανουέλ.




Στο πρώτο μέρος, ο Φωκικός ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος με τον Γουόρντεν στο 10’, όμως ο Γκίτκος σταμάτησε και τα δύο σουτ του Γκανέζου φορ.Είχαν προηγηθεί τα μπασίματα του κινητικού Δεινόπαπα που όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.



Στο 24’ οι ερυθρόλευκοι έχασαν την πρώτη τους κλασσική ευκαιρία με τον Μπρέσκα να νικιέται από τον Λανζάνο σε τετ α τετ, ενώ στο 28’ η κεφαλιά του Ακόστα δεν βρήκε τον στόχο.

Είχε προηγηθεί μια όμορφη κεφαλιά - ψαράκι του Δεινόπαπα.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την υπεροχή, η οποία και καρποφόρησε χάρη στο δυνατό συρτό σουτ του Πινδώνη στο 63’, για να διαμορφωθεί έτσι και το τελικό αποτέλεσμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 83’ και μετά ο Ολυμπιακός έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Ολίσε κι ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές, ωστόσο ο Φωκικός δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αριθμητικό του πλεονέκτημα, καθώς το σουτ του Πεχλιβανόπουλου στο 88’ σταμάτησε στο δοκάρι.




Ολυμπιακός Βόλου (Εμανουέλ Ρόκα): Γκίτκος, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Πινδώνης, Ολίσε, Μπρέσκα, Ακόστα (54' Γιενγκά), Δεινόπαπας (46' Πόνσε), Γκούρμα (75' Καπετάνος)

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Άλα, Πεχλιβανόπουλος, Πολυχρονάκης, Καλαγκάνης, Σκαρίμπας (77’ Τζέκος), Αλβάρεζ, Ράντι, Θέος (76' Ζαχαρόπουλος), Φράγκος, Γουόρντεν.




Κάρτες: 35 ' Άλα , 61' Πεχλιβανόπουλος 





Μας άρεσε.... 
Ότι επιτέλους παίξαμε με δύο επιθετικούς στην έδρα μας...Ο Ρόκα σαν προπονητής είχε ορθολογικό στήσιμο της ομάδας και έκανε τις αλλαγές σε χρονικά σημεία που έπρεπε.


Δεν μας άρεσε...

Το γεγονός πως οι διαιτητές συνεχίζουν να θεωρούν το ΕΑΚ ως Μαγούλα και Άμφισσα.Για μία ακόμα φορά αποδείχτηκε περίτρανα πως κύκλοι της ΚΕΔ δεν θα αφήσουν σε «χλωρό κλαρί» την ομάδα.

Το ντεφορμάρισμα του Ολίσε που συνεχίζεται....




Ο «κόραξ» του αγώνα:Ο Σωσώνης ελέγχεται για δύο τουλάχιστον φάσεις.Την ανατροπή του Γκούρμα και το ακυρωθέν γκολ του Μπρέσκα.
Σε γενικές γραμμές τα σφυρίγματα και οι υποδείξεις των βοηθών προκάλεσαν πολλές διαμαρτυρίες.-





Είπαν:

Ρόκα: « «Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που ήρθε να στηρίξει την ομάδα αλλά και εμένα προσωπικά.Πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα και να την στηρίζουμε στα δύσκολα.Δεν περίμενα τον Φωκικό τόσο επιθετικό και καλό.Δεν μας βγήκε σωστά το σχήμα αφού 
Είχαμε πολλές ευκαιρίες σε ένα ανοιχτό παιχνίδι και είχε και ο αντίπαλός μας ευκαιρίες.Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε.Σκοπός μου είναι όχι μόνο να κερδίζουμε τα παιχνίδια αλλά και να αξίζουμε να τα κερδίσουμε.Όταν παίζουμε με δύο αμυντικούς χαφ και δύο επιθετικούς περίμενα οι γραμμές μας να είναι πιο κοντά και να γεμίζουμε την περιοχή.Να μην κουράζονται οι ακραίοι με συνεχείς σέντρες.Προτιμώ στην έδρα μας να παίζουμε με δύο επιθετικούς. Δεν μπορεί ο Μπρέσκα να κάνει 40 σέντρες σε κάθε παιχνίδι.Και ο τερματοφύλακας στο παιχνίδι παίζει.Και στις μεγάλες ομάδες ένας τερματοφύλακας πρέπει να κάνει καλό παιχνίδι.Αυτό το παιχνίδι θα το ξεχάσουμε όπως και αυτο με την Καλλιθέα ,αλλα μας έμεινε το τρίποντο


Κούτσης:«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο.Θα μπορούσαμε κι εμείς να πετύχουμε κάποιο γκολ. Παίρνουμε συγχαρητήρια αλλά δεν παίρνουμε πόντους.Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό που δίνει στην κατηγορία άλλο ειδικό βάρος.»

Ζαχαρόπουλος: «Παίξαμε πολύ καλά ,αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα.Δεχτήκαμε ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα.»

Γιαλούσης: «Ξέραμε πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο.Είμαστε μια ομάδα με πίεση και πολύ κόσμο.Είχαμε δύο ατυχή αποτελέσματα αλλά βάζουμε σιγά σιγά τα πράγματα στην σειρά.Σιγά σιγά οι παίκτες καταλαβαίνουμε σε ποια ομάδα παίζουμε. Το πρώτο είναι να έρχονται οι βαθμού και θα έρθει και το καλό ποδόσφαιρο.».




Μικρά&πικάντικα

  • Ονομαστική εορτή του προέδρου σήμερα και οι ευχές και οι ανθοδέσμες «έδιναν και έπαιρναν» στα επίσημα.
  • Η απουσία κάποιου προπονητή από το ΕΑΚ ίσως να σηματοδοτεί την πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει στο «πείραμα» Ρόκα.
  • Δεν άντεξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και στο ακυρωθέν γκολ του Μπρέσκα ,άνοιξαν την θύρα που χωρίζει το πέταλο της Αγ.Δημητρίου και της θύρας 1 προσπαθώντας να πλησιάσουν τον βοηθό.
  • Kατάμεστο και πάλι ήταν το ΕΑΚ παρά τις αμφιβολίες για την προσέλευση του κόσμου μετά από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.


Το βίντεο του αγώνα



Παρακολουθήσατε ζωντανά το παιχνίδι λεπτό προς λεπτό μέσω του VolosFans:










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...