Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Δεν είναι έτοιμο το βοηθητικό!


Ενώ ο Ολυμπιακός έκανε μόνο μια  προπόνηση και για να μην επιβαρυνθεί το βοηθητικό, έως ότου ετοιμασθεί πλήρως, από σήμερα προπονείται στην Άλλη Μεριά, έκπληξη προκάλεσε στην ΠΑΕ ο ορισμός αγώνα της ΕΠΣΘ στο βοηθητικό  του ΕΑΚ.






Μάλιστα  για το βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με ανακοίνωση της αναφέρει τα εξης: 

«Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ το πρόγραμμα των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων και μέσα από αυτό τον ορισμό του αγώνα Ελευθεριακός - Τοξότης στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Ένα γεγονός που μας δημιούργησε πολλά ερωτηματικά.

Για την ενημέρωση όλων, θα πρέπει να γνωρίζουν οι αρμόδιοι ότι το βοηθητικό δεν έχει παραδοθεί ακόμα από την κατασκευάστρια εταιρία, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμο προς χρήση, πόσο δε μάλλον υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου που με δικά της χρήματα κατασκεύασε τρία γήπεδα ένα εκ των οποίων και το βοηθητικό του ΕΑΚ, εμμένοντας στον κοινωνικό της χαρακτήρα δεν έχει καμία αντίρρηση να εξυπηρετεί ερασιτεχνικά σωματεία, από την στιγμή που θα παραδοθούν προς χρήση από την κατασκευάστρια εταιρία.

Εν κατακλείδι οι υπεύθυνοι των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Βόλου και οι οποίοι φέρουν την ευθύνη για το θέμα που δημιουργήθηκε, θα πρέπει να μάθουν να ρωτάνε πρώτα πριν αποφασίζουν, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι που δημιουργήθηκε με πολύ μόχθο, μεράκι και με χρήματα του Ολυμπιακού Βόλου.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι στο μέλλον δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο και θα συνεχιστεί η άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της ΠΑΕ για το καλό όλων».




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...