Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Και ο γραφικός τον...χαβά του

μ.ε:
Βαδίζοντας σε γνωστά μονοπάτια της πρόκλησης, ο δικομανής κουμανταδόρος της Παναχαϊκής ζητάει αντιντόπινγκ κοντρόλ.Ο γνωστός Αλέκος  και η ΠΑΕ της Παναχαϊκής 2005 που πλέον το όνομά της και η φήμη της έχει «βρωμίσει» ανεπανόρθωτα, αφήνοντας υπονοούμενα για παίκτες των ερυθρολεύκων, ζητούν αντιντόπινγκ κοντρόλ πριν το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής! Φυσικά και την αίτηση δεν την υπογράφει ο κοντός ποινικολόγος, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, όμως είναι ξεκάθαρο, από που προέρχεται το... περίεργο αυτό αίτημα, με τον τρόπο κυρίως που διατυπώνεται. 


«Ενώπιον της διοργανώτριας αρχής FOOTBALLLEAGUE

ΑΙΤΗΣΗ

Εμφανίζεται το φαινόμενο πολύ μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιριστές, που θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, ν’ αγωνίζονται σε ΠΑΕ της Football League και της Γ Εθνική κατηγορίας με πρωτοφανείς επιδόσεις για την ηλικία τους και την προηγούμενη εικόνα τους αντοχές και επιδόσεις. Ειδικά η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε παρασυρθεί τα προηγούμενα χρόνια απ’ αυτές τις επιδόσεις και είχε συμβόλαια συνεργασίας μαζί τους, πλην όμως η εικόνα τους τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες ήταν τραγική.

Εξαιτίας, αυτής της αγωνιστικής τους εικόνας, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έλυσε τα συμβόλαια μαζί τους, με συνέπεια την απώλεια μεγάλων χρηματικών ποσών που τους είχε καταβάλλει. Εκείνο το οποίο μας εκπλήσσει είναι ότι αυτοί και άλλοι ποδοσφαιριστές, μόλις μεταγράφονται σε συγκεκριμένες ομάδες εμφανίζουν αγωνιστική εικόνα εφήβων με τρομερές επιδόσεις. Επειδή υποψιαζόμαστε ότι κάτι τουλάχιστον περίεργο συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκείας που αφορά τον τρόπο που επιτυγχάνονται αυτές οι επιδόσεις.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ

Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του Πρωταθλήματος και πριν θρηνήσουμε θύματα, για την υγεία των ποδοσφαιριστών

1) Εντατικοποίηση των ελέγχων του ΕΣΚΑΝ στους αγώνες της FootballLeague.

2) Να διενεργηθεί αιματολογικός και ουρολογικός έλεγχος πριν το παιχνίδι της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τον Ολυμπιακό Βόλου στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Πάτρα, 29/10/2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...