Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Πάμε στα Χανιά για το τρίποντο

Πίσω του θέλει να αφήσει το άτυχο παιχνίδι της Κυριακής ο Γιώργος Βαζάκας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βαζάκα σε αθλητική ιστοσελίδα:

«Όλοι στην ομάδα στενοχωρηθήκαμε από την ισοπαλία με την Καλλιθέα. Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλή εμφάνιση, την καλύτερη φετινή και δεν κέρδισε. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που δεν υπήρχαν τα περιθώρια για να αντιδράσουμε και να φτάσουμε σε δεύτερο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Δυστυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο...

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο, αποτελεί παρελθόν και οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Να διδαχθούμε από τα λάθη μας, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι με τα Χανιά.

Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα, σε μια δύσκολη έδρα, όμως ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Υπολογίζει και σέβεται όλες τις ομάδες και με σοβαρότητα θα αντιμετωπίσει και τα Χανιά. Ο αντίπαλος διαθέτει ένα «σφιχτό» σύνολο και εμείς θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να σκοράρουμε και παράλληλα να έχουμε καλή ανασταλτική λειτουργία.

Οι παίκτες μου διαθέτουν εμπειρία, αλλά και ποιότητα, προκειμένου η ομάδα να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις απαιτήσεις ενός δύσκολου παιχνιδιού. Θα πάμε στα Χανιά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από την ισοπαλία με την Καλλιθέα.

Ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα. Εύχομαι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν στην επίθεση και η ομάδα να παρουσιαστεί πιο εύστοχη, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...