Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Γκουντέλια σε εκτιμούμε,αλλά...

Την απάντησή του έδωσε ο ΣΦΟΒ στις δηλώσεις Γκουντέλια ο οποίος υπερασπίστηκε τον Δήμαρχο Βόλου κο Σκοτινιώτη.







Η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:

Εκτιμάμε το ήρεμο ύφος και το ήθος του κ. Γκουντέλια αλλά και την καλή του διάθεση για να εκφράσει την όποια αντίθεσή του στις ανακοινώσεις του Συνδέσμου. Με την ανάλογη διάθεση επισημαίνουμε και εμείς τα εξής:

1. Μας έκανε χάρη ο Δ. Β. που παραχώρησε το ΕΑΚ στην ΠΑΕ; Ένα γήπεδο παρατημένο, ερειπωμένο, κατά το ½ έτοιμο να κατεδαφιστεί, ντροπή για το Βόλο. Όμως, το πήρε η ΠΑΕ και το έκανε μέσα σε 1 μήνα κουκλί και με διάθεση και στόχο του χρόνου να του αλλάξει ολοκληρωτικά όψη και να πάρει άδεια Super League και Europa League. Και όλα αυτά με δαπάνες της ΠΑΕ.

2. Για το χορτάρι που έγινε πριν 3 – 4 χρόνια και στοίχισε 320.000 ευρώ και ήτανε δημόσια περιουσία, ποιος ευθύνεται που δεν το συντήρησε κανείς και φέτος ήταν σε μαύρο χάλι; Στοιχειοθείται σ’ αυτήν την περίπτωση έγκληση κατά των υπευθύνων;

3. Γιατί το ΕΑΚ είναι το μοναδικό γήπεδο σ’ όλη την Ελλάδα αλλά και στη γειτονική Αλβανία που δεν έχει ούτε 1 στέγαστρο;

4. Τα γήπεδα στην Άλλη Μεριά ήτανε του Ολυμπιακού. Παραχωρήθηκαν στο Δ. Πορταριάς, με επικαρπία και χρήση του Ολυμπιακού Β. για 100 χρόνια. Άρα τα δικαιούμαστε με νόμο και δε μας το χάρισε ο Δήμος. Και αυτά παρατημένα και διαλυμένα ήτανε για γάτες και σκύλους και έγιναν και αυτά τέλεια με το χεράκι της ΠΑΕ του Ολυμπιακού Β.

5. Για ποιές υπερβολές και παραπληροφόρηση μιλάτε; Για τη μεταγραφή από τα φεστιβάλ, το Πολυτεχνείο και τους αγώνες στις καρέκλες των πολιτικά διεφθαρμένων κομμάτων που χρεοκόπησαν τη χώρα; Για τα αδέσποτα; Για την τεράστια φύτευση δέντρων; Για τις λακκούβες; Για την ανυπαρξία έργων;

6. Στην εποχή της δίωξης και αδικίας εις βάρος του Ολυμπιακού, ο Δήμαρχός μας έπρεπε να συμπεριφερθεί πιο δυναμικά και πιο αποφασιστικά. Έπρεπε να ήτανε στην ΑΘΗΝΑ, να … αναποδογυρίζει τραπέζια και να … αρπάξει από τον λαιμό τον Γερουλάνο όπως έκανε ο Δήμαρχος Ηρακλείου. Και να ήτανε μπροστά σ’ όλες τις πορείες των οπαδών. Αν το έκανε αυτό θα ήτανε ήρωας ανεξαρτήτως αποτελέσματος και θα είχε την στήριξή μας και τον καλό λόγο.

7. Συμφωνούμε στο να αφήσουμε τις όποιες σκοπιμότητες υπάρχουν και να βοηθήσουμε την πόλη μας και την ομάδα μας. Γι’ αυτό κ. Γκουντέλια, προωθείστε άμεσα την ένταξη του business plan της ΠΑΕ για το ΕΑΚ στα προγράμματα ΕΣΠΑ και κάποιοι να αφήσουνε τις όποιες δικαιολογίες.

Βούληση, ψυχή και ειλικρίνεια χρειάζεται και τίποτε άλλο. Σ’ αυτήν την πόλη όλοι μας γνωριζόμαστε, κάποιοι ποδοσφαιρικά είναι περήφανοι για την ομάδα τους και κάποιοι άλλοι πικραμένοι και δυστυχισμένοι για μια ζωή.

Ο Ολυμπιακός μας με τη βοήθεια ή όχι του Δ. Β., θα απογειωθεί και πάλι στα σαλόνια της Super League και της Ευρώπης, θα ξανακερδίσει τον τίτλο της κορυφαίας επαρχιακής ομάδας γιατί θα έχει τη στήριξη και την αγάπη των χιλιάδων Βολιωτών και όλης της πόλης και του Νομού.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ

Υ.Σ.

Τα 20.000.000 που διεκδικεί Αθηναϊκή ΠΑΕ για το γήπεδό τους μέσω ΕΣΠΑ  είναι για τον περιβάλλοντα χώρο και θέσεις πάρκινγκ, μας είπε κάποιος εκεί στο Δήμο. Ούτε 100.000 ευρώ χρειάζονται, τα άλλα θα πάνε για την κατασκευή.

Όχι άλλη υποτίμηση της νοημοσύνης του κόσμου.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...