Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ελεύθεροι και...ωραίοι;

Αρκετοί είναι οι Έλληνες ελεύθεροι προπονητές την συγκεκριμένη περίοδο,καθώς και οι ξένοι,αλλά γνώστες της Ελληνικής πραγματικότητας.

O Νίκος Αναστόπουλος είναι χωρίς ομάδα από τον Απρίλιο του 2014 οπότε και έφυγε από τον Ατρόμητο.Έχει σχετικά υψηλό κασέ ,ενώ έχει καιρό που ανέλαβε ομάδα της Β'΄Εθνικής.Στην προπονητική του καριέρα οι νίκες και οι ήττες είναι μοιρασμένες.

O Σάκης Τσιώλης μπορεί να είναι χωρίς δουλεία,αλλά θεωρείτε απίθανο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό Βόλου.Τόσο ο τρόπος που επήλθε το διαζύγιο,αλλά περισσότερο οι βλέψεις του προπονητή που θέλει ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α' Εθνική,κάνει την επιστροφή του στον Βόλο αδύνατη.

O Τάκης Λεμονής είναι ακόμα ένας προπονητής με σχετικά υψηλό κασέ.Στα στατιστικά στοιχεία υπερέχει των προηγουμένων (λόγω θητείας στον Ολυμπιακό Πειραιώς) και ποτέ δεν έχει αναλάβει ομάδα Β Εθνικής.

O Αλέκος Βοσνιάδης ασχολείται με την προπονητική από το 2009.Μετά την Επανομή ,πήγε στον Απόλλωνα με τον οποίον κέρδισε πέρσι την άνοδο την τελευταία αγωνιστική.Είναι 52  ετών και δεν έχει ομάδα από τις 7 Οκτωβρίου οπότε και απελύθη από τον Απόλλωνα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει ακόμα βρει ομάδα μετά τον άκομψο διωγμό του από τον Άρη,αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την σημερινή διοίκηση στο πρόσωπό του.Το ίδιο ισχύει και για τον Τίμο Καβακά.

O Γιάννης Παπακώστας είναι ελεύθερος από τον Απρίλιο του 2013 οπότε και έφυγε από την Κέρκυρα.Είναι προπονητής με μεγάλη θητεία στην Β΄Εθνική και αρκετά καλά στατιστικά σε νίκες.

O 60χρονος Άγγελος Αναστασιάδης είναι ελεύθερος από τον Μάιο οπότε και έφυγε από τον Πλατανιά.Δεν έχει ποτέ αναλάβει μέχρι σήμερα ομάδα Β Εθνικής.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο Έλληνας δεν είναι αλλά γνωρίζει από Βήτα Εθνική.Τελευταία του ομάδα ήταν η Τετράν Πρεσόβ από την οποία έφυγε τον Ιούνιο του 2013.


Πάρτε κι εσείς μέρος στην δημοσκόπηση του VolosFans στην δεξιά στήλη...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...