Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Δεν περιμέναμε την Γλυφάδα για να πείσουμε...

Ο Γιώργος Βαζάκας σε συνέντευξή του στο gazzetta τόνισε για μία ακόμα φορά την σωστή προετοιμασία της ομάδας και ξεκαθάρισε πως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα.







Η συνέντευξη αναλυτικά:

Το γεγονός ότι επιτεύχθηκε μια επιβλητική νίκη στην πρεμιέρα σας θέτει φαβορί για την άνοδο;

«Φαβορί είναι οι ομάδες που χτίζονται σωστά το καλοκαίρι. Αυτό εμείς θα πρέπει να το αποδεικνύουμε συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Σημασία δεν έχει για εμένα το εύρος του σκορ αλλά το να κερδίζουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί για να μπορέσουμε στο τέλος να τα καταφέρουμε».

Η ομάδα στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη. Τι ήταν αυτό που έφταιξε για την εικόνα του α΄ημιχρόνου;

«Ο Ολυμπιακός δεν περίμενε αυτό το παιχνίδι για να πείσει. Το είχε κάνει στα παιχνίδια Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και τον Άρη. Η Γλυφάδα είναι μια καινούργια ομάδα, καθώς έχει πραγματοποιήσει μόλις ένα μήνα προετοιμασία, σε αντίθεση με εμάς που εδώ και δύο μήνες προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Πάντοτε οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά από ότι στο πρώτο εικοσάλεπτο και παίξαμε το παιχνίδι όπως και τα προηγούμενα ».

Στη συνέντευξη Τύπου κάνατε λόγο για στόφα πρωταθλητή. Θεωρείτε ότι εφέτος ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να αποφύγει τα περσινά στραβοπατήματα και να καταφέρει να πετύχει το στόχο του;

«Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα ορίστηκε με νέους κανόνες. είναι δύσκολο, αλλά αυτός που βγαίνει πρώτος έχει ένα μπόνους 3 βαθμών, με το οποίο μπαίνει στα Play-Off όπου εκεί ο καλύτερος θα πάρει την άνοδο για τη Super League».

Πιστεύετε τι η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα  θα την βοηθήσει να τα καταφέρει;

« Αυτό είναι σίγουρο καθώς η επιστροφή του Ολυμπιακού στη φυσική του έδρα που είναι το ΕΑΚ σε συνδυασμό με την ώθηση του κόσμου θα μας δώσει επιπλέον ώθηση στην επίτευξη του στόχου της ανόδου».

Στον επαναληπτικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να ολοκληρώσει την έκπληξη και να αποκλείσει τον Άρη;

«Οι πιθανότητες είναι ίδιες και για τις δύο ομάδες. Ο Άρης μπορεί να ψάχνει τα αγωνιστικά του πατήματα, αλλά δεν παύει να είναι Άρης. Στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι να ανταπεξέρχεται σε δύσκολους αγώνες καθώς έχει την ποιότητα των παικτών για να το καταφέρει αυτό».

Πέρυσι ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε εκτός Κυπέλλου από τον Αστέρα Τρίπολης. Εφέτος μπορεί το βήμα παραπάνω στο θεσμό;

«Σε κάθε ματς για εμάς στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη. Έχουμε 20-22 παίκτες που είναι ισάξιοι προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της σεζόν. Βασικός μας στόχος όπως ανέφερα και παραπάνω δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Αλλά δεν θα πούμε όχι σε μια καλή πορεία και στο Κύπελλο».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...