Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση στον Αλέκο

μ.ε:

Άμεση ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού Βόλου στα όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας, για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς των «ερυθρολεύκων» με τον Αστέρα Μαγούλας.


Η διοίκηση της ομάδας του Βόλου ζήτησε από τον πρόεδρο της Παναχαϊκής να σταματήσει να ασχολείται με την ομάδα της, ενώ ζήτησε την παρέμβαση του αθλητικού Εισαγγελέα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: 

«Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε τόσο την ανακοίνωση όσο και την παρουσία του γνωστού Αλέκου του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ελευσίνα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε το επικίνδυνο φαινόμενο που λέγεται Αλέκος Κούγιας να πάρει τέλος. Ήρθε επιτέλους η ώρα του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Για την υπενθύμιση του φίλαθλου κοινού: κ. Αλέκο είστε κατηγορούμενος για δωροδοκία. Είστε κατηγορούμενος για πλαστογραφία και είστε ο μοναδικός που προσλαμβάνει «μέλος εγκληματικής οργάνωσης» για προπονητή. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί. Μην ξανασχοληθείτε με τον Ολυμπιακό Βόλου και αφήστε το πρωτάθλημα να κυλήσει ομαλά. Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα.

Υ.Γ. 1: Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε καταθέσει αίτημα αναβολής και ένσταση για ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ, πριν από την έναρξη του αγώνα

Υ.Γ,.2: Η ΠΑΕ Αστέρας Μαγούλας με την αντικειμενική της θέση κ. Αλέκο Κούγια, ήδη έχει απαντήσει στην ανακοίνωσή σας».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...