Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κέρδισε Άρη και Αρετόπουλο!


Με σκόρερ τον Κατσίκη στο 74΄ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε τον Άρη αλλά και τον εντεταλμένο της ΚΕΔ Αρετόπουλο (βίντεο)
Ο Ολυμπιακός χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση,απέδειξε πως είναι καλύτερη ομάδα από τον Άρη και έθεσε υποψηφιότητα για την πρόκριση στους οκτώ του Κυπέλλου.





Ένα κακό α' ημίχρονο παρακολούθησαν οι 4000 βολιώτες φίλαθλοι.Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τον Άρη στο 15 με ένα σουτ του Τριανταφυλλάκου.Επικίνδυνη κατάσταση είχε δημιουργήσει το κόρνερ του Καπετάνου στο προηγούμενο λεπτό, αλλά τελικά ο Μπουζάνης παρότι αρχικά μπερδεύτηκε δεν έδωσε την ευκαιρία στους ερυθρόλευκους να μπουν στη φάση και πρόλαβε να μαζέψει την μπάλα.
Ο Ολυμπιακός μετά το 30' απέκτησε την κυριαρχία στον αγώνα,αλλά ο Αρετόπουλος ήταν ο καλύτερος αμυντικός του Άρη.


Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν πολύ καλύτερο, ο Ολυμπιακός ανέβασε τον ρυθμό του, ήταν διαρκώς στην επίθεση και δημιούργησε πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του Μπουζάνη. 

 Στο 48' ο Κασιαρός πάσαρε στον Καπετάνο, ο μέσος του Ολυμπιακού μέσα από την περιοχή και από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.

Στο 57' σε μια από τις λίγες καλές επιθετικές προσπάθειες του Άρη στο παιχνίδι, ο Αγγελούδης μέσα από τη μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκίτκου.

Στο διάστημα 60'-90' ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός. Στο 60' σουτ του Ακόστα από το ημικύκλιο της περιοχής έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 62' Ο Κατσίκης βρήκε τον Μπρέσκα, ο Σλοβάκος πήγε να βγάλει την παράλληλη σέντρα για τον Ακόστα, με τον Μπουζάνη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό ο Μπρέσκα εκτέλεσε φάουλ, έστειλε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Άρη, όμως κανείς δεν βρήκε τη μπάλα, η οποία κατέληξε στα χέρια του Μπουζάνη.

Ο Άρης βγήκε μπροστά στο 73' με τον Τριανταφυλλάκο να σουτάρει και τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκίτκου.

Για να φτάσουμε στο 74' όπου ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο Γιάννης Κατσίκης από το ύψος της περιοχής έπιασε το συρτό σουτ, η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι του Μπουζάνη και κατέληξε στα δίχτυα 1-0.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε έξυπνα το ματς και στο 88' έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0. Μετά από παράλληλη σέντρα από τα δεξιά του Σταμάτη Καρρά, οι Ακόστα και Γενγκά με διπλή προσπάθεια απέτυχαν να σκοράρουν μέσα από τη μικρή περιοχή.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 90' χάθηκε για τους «ερυθρόλευκους». Ο Γενγκά εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπουζάνη.


Ο "κόραξ" του αγώνα: 
Ο Αρετόπουλος μετά την σφαγή στο Καραισκάκη απέδειξε πως οι «καμπίσιοι» έχουν ανεξήγητο μένος με τους βολιώτες ή στην χειρότερη πως υπάρχει και φέτος εντεταλμένη εντολή για σφαγή της ομάδας μας.

Στο 32’ οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Τσουμάνη μετά από σέντρα του Κατσιαρού, όμως ο κ. Αρετόπουλος δεν συγκινήθηκε. Ο αμυντικός του Άρη φαίνεται  έπαιξε βόλει στην  περιοχή του χωρίς συνέπειες.
Δύο λεπτά μετά ο διαιτητής δεν άφησε το πλεονέκτημα και γύρισε την μπάλα πίσω, σφυρίζοντας φάουλ υπέρ του Ρόκα, την ώρα που ο Μπρέσκα είχε φύγει μόνος του και έβγαινε τετ α τετ με τον Μπουζάνη. 
Στο 80’ αρνήθηκε καθαρό φάουλ στον Μπρέσκα έξω από την περιοχή, που θα σήμαινε και τη δεύτερη κίτρινη για τον Οικονομόπουλο


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας (85’ Πινδώνης), Ολίσε (57’ Κατσίκης), Μπρέσκα, Καπετάνος, Ακόστα, Γκούρμα (64’ Γιενγκά)


ΑΡΗΣ: Μπουζάνης, Καραγκούνης, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Τσουμάνης, Τριανταφυλλάκος, Έλσνερ, Σουνάς (67’ Νταμαρλής), Ιμπέ (60’ Αγκάνθο), Καραγιάννης (72’ Μανιάς), Αγγελούδης

Είπαν:
Γ.Βαζάκας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του. Ο κόσμος του Βόλου ξέρει ποδοόσφαιρο και αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε. Δυστυχώς για μας, η ομάδα μας δεν είχε τα πατήματα που θέλαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο σκορ και προβάδισμα για πρόκριση. Στο α' ημίχρονο δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε. Στο β' μέρος πιέσαμε, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, ενώ ο αντίπαλος δεν δημιούργησε ούτε μια καλή ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως έπρεπε. Αν βοηθήσει ο Θεός και δεν έχουμε τραυματισμούς, ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι η ομάδα που θα πάρει την κατηγορία. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τη Γλυφάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της FootballLeague.Σε πλήρη ετοιμότητα, δηλ. 100% έτοιμοι, θα είμαστε μετά από 4-5 ματς οπότε και θα βρούμε τα πατήματά μας.
Ο Άρης φαίνεται πως έχει προβλήματα. Είναι μια ομάδα που ψάχνεται και προσπαθεί να δημιουργηθεί. Έχει βαριά φανέλα και θα βρει το δρόμο μας.Ο Ολυμπιακός θα πάει να διεκδικήσει την πρόκριση μέσα στον Άρη. Ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει λύσεις για όλες τις θέσεις. Η διοίκηση φρόντισε να την ενισχύσει όπως έπρεπε. Η ομάδα είναι γεμάτη. Όλοι οι παίκτες χρειάζονται".

Μιλίνκοβιτς: «Ο προπονητής του Άρη Ζ. Μιλίνκοβιτς δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου: "Ήρθαμε στο Βόλο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλσμα. Δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά θεωρώ το αποτέλεσμα είναι ανοικτό για το επόμενο παιχνίδι. Στη ρεβάνς θα δούμε ένα καλύτερο Αρη. Θα επανέλθουν και οι παίκτες που είναι τραυματίες και ο Άρης θα έχει περισσότερη ποιότητα από το σημερινό ματς.
Ο Άρης είχε σήμερα απέναντί του μια ομάδα που άνετα θα μπορούσε να παίζει στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ποιοτική ομάδα και καλούς παίκτες. Γνώμη μου όμως είναι πως ο Άρης είναι αυτός που θα πάρει τελικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για τη νίκη του»


Μικρά&Πικάντικα

  • Το ΕΑΚ για ακόμα μια φορά...σχεδόν γέμισε (την προσωρινή του χωρητικότητα).Έτσι υπήρχαν λίγες δεκάδες κενές θέσεων στο ημιτελές ΕΑΚ.
  • Με πανό υπέρ του Πάυλου Φύσσα εκδήλωσαν οι οργανωμένοι τα αντιφασιστικά τους συναισθήματα.
  • Ανακοίνωση για την γελοία διατησία του Αρετόπουλου εξέδωσε η ΠΑΕ:
  • «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει για μία ακόμη φορά την ΚΕΔ και τον επικεφαλής κ. Μπριάκο για τον ορισμό του κ. Αρετόπουλου στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αρη. Και η σημερινή διαιτησία του κ. Αρετόπουλου αποτελεί σεμινάριο για τους νεαρούς διαιτητές. Ευχόμαστε, ο κ. Αρετόπουλος και οι βοηθοί του να γίνουν σύντομα και διεθνείς και να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Καλή συνέχεια σε όλους.»








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...