Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ενθουσιασμός για την ομάδα της καρδιάς μας...

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, στην αίθουσα Forum του ξενοδοχείου Park. 


Μετά τη σύντομη εισαγωγή του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, οι παίκτες παρέλαβαν τις νέες τους φανέλες μέσα σε θερμά χειροκροτήματα από τους ερυθρόλευκους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση και γέμισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου.

Ο πρόεδρος της ομάδας κος Καραγιάννης δήλωσε αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κι εγώ πιστεύουμε ότι για την φετινή ομάδα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Αισθανόμαστε πως κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας και παραπάνω απ' αυτό που είχαμε προϋπολογίσει. Το ίδιο πρέπει να πράξουν και οι φίλαθλοι τους οποίους περιμένω να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Όχι όμως ότι έχω παράπονο αλλά θέλω ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση.

Η ομάδα της καρδιάς μας είναι μία. Εμείς κάναμε την τεράστια προσπάθειά μας την οποία θα χαρακτηρίσω υπέρβαση και ξέρετε πολύ καλά ότι αν είχαμε αναλάβει νωρίτερα τις τύχες της ομάδας, σε κατάλληλη εποχή πέρυσι θα ήμασταν Σούπερ Λιγκ. Αυτό είναι μία απάντηση, στους σχετικά λίγους, που μας κρίνουν και μας κατακρίνουν. Εμείς πιστεύουμε πως η φετινή ομάδα είναι οπωσδήποτε καλύτερη από τις ομάδες της Β' Εθνικής και καλύτερη από πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Καλώ τους φιλάθλους και πάλι να σταθούν δίπλα στην ομάδα και καλώ όλους τους παίκτες ανεξαρτήτου, ονόματος, ηλικίας και θέσης να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της»



Ο Στάθης Ρόκας δήλωσε πως θα δώσει τα πάντα ώστε η ομάδα του να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ και πως έχει δημιουργηθεί μία πολύ καλή ομάδα.
Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Στόχος είναι ξεκάθαρα η άνοδος. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Θα κάνω τα πάντα ώστε να εκπληρωθεί ο στόχος της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ».



 Ο Γιάννης Κατσίκης αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό Βόλου, έκανε τις εξής δηλώσεις: 

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα, μετά την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ που πέτυχα με τον Απόλλωνα Αθηνών, να βοηθήσω τον Ολυμπιακό Βόλου, μια ομάδα ακόμη μεγαλύτερη από τον Απόλλωνα, να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ που με επέλεξαν να γίνω μέλος του Ολυμπιακού Βόλου και να βοηθήσω την ομάδα 
να πετύχει τους στόχους της.

Κάναμε σκληρή προετοιμασία και είναι σημαντικό ότι δεν υπήρχε κανένας σοβαρός τραυματισμός. Όλοι οι παίχτες είμαστε μια οικογένεια και αυτό βγαίνει καθημερινά στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πανέτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια.»



Ένας ακόμα από τους 14 νέους ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου ο Θανάσης Δεινόπαπας, δήλωσε : 

«Κάναμε πολύ σκληρή προετοιμασία και είμαι σίγουρος ότι η δουλειά που κάναμε θα βγει στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε στο στάδιο που ρίχνουμε το ρυθμό των προπονήσεων και φορμαριζόμαστε, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα, σε κάθε θέση. Αυτό, όμως, βοηθάει τον κάθε ποδοσφαιριστή να γίνεται καλύτερος. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, αφού θα έχουμε 40 παιχνίδια και θα χρειαστεί όλοι να είμαστε σε ετοιμότητα για να βοηθήσουμε την ομάδα .

Δεν μας απασχολούν οι όμιλοι. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Αν είμαστε εμείς καλά, θα πετύχουμε το στόχο μας». 



Ο 17χρονος επιθετικός, Νίκος Ντινόπουλος είπε:

 «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα και θέλω να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Super League. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από εμένα για να κερδίσω μία θέση στο ρόστερ της ομάδας. Είναι μεγάλη υπόθεση για εμένα να δουλεύω με αναγνωρισμένους παίκτες. Η ηλικία δεν παίζει ρόλο στο γήπεδο. Θέλω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...