Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν υπάρχει θέμα ΕΑΚ!

Κακόβουλα δημοσιεύματα είδαν και πάλι το φως της δημοσιότητας σήμερα από την «συνήθως ύποπτη» ιστοσελίδα ιδιοκτησίας πρώην μέλους του Δ.Σ. συνοικιακής ομάδας του Βόλου.





Σύμφωνα με την ιστοσελίδα υπήρχε κίνδυνος να μην γίνει το παιχνίδι του Σαββάτου στο ΕΑΚ.

Αφορμή για το δημοσίευμα ήταν έγγραφο που έστειλε η ΠΑΕ του Ολυμπιακού για πιθανή χρήση του γηπέδου του Βελεστίνου στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Β΄Εθνικής με την Γλυφάδα.

Μάλιστα το δημοσίευμα κατηγορώντας τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ,άφηνε σαφή υπονοούμενα πως η περιφέρεια έχει απαγορεύσει την διεξαγωγή παιχνιδιών στην έδρα της ομάδα μας.

Σαφώς τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που παρουσιάστηκαν...

Το ΕΑΚ έχει ήδη εξασφαλίσει άδεια καταλληλότητας και όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού δύναται να διεξαχθούν στην ιστορική του έδρα.

Σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού όμως,θα χρειαστεί να δοθούν τρία παιχνίδια σε ελάχιστο χρονικό διάστημα,γεγονός που προβλημάτισε τους γεωπόνους της ομάδας για καταπόνηση του νέου χλοοτάπητα.
Έτσι υπάρχει ενδεχόμενο το παιχνίδι της πρεμιέρας ,εφόσον η ομάδα προκριθεί,να μην γίνει στο ΕΑΚ για το λόγο διαφύλαξης του χλοοτάπητα.

Βέβαια το παραπάνω γεγονός αποτέλεσε αφορμή για ακόμα μία «επίθεση» του γνωστού δημοσιογραφικού συγκροτήματος κατά του προέδρου του Ολυμπιακού.
Και πάλι όμως αποδείχτηκε η προκατάληψη και η διάθεση για συκοφάντηση της ερυθρόλευκης ομάδας από το συγκεκριμένους δημοσιογραφικούς κύκλους κυανόλευκης απόχρωσης.












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...