Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

«Ντιμπέιτ» Καραγιάννη - Κούγια

Δημήτρης Καραγιάννης και Αλέκος Κούγιας σε συνέντευξή τους σε αντιπαραβολή συμφώνησαν πως δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας θα συγκρουστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο..


Το αφεντικό της βολιώτικης ΠΑΕ έκανε κοινές δηλώσεις με τον μεγαλομέτοχο της πατρινής ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, με αφορμή το μεταξύ τους παιχνίδι Κυπέλλου στο Βόλο.

Ένα σχόλιο για την κλήρωση:

Καραγιάννης: «Με την Παναχαϊκή μας χωρίζουν 90 λεπτά στο γήπεδο, όπως είχα δηλώσει και όταν έγινε η κλήρωση της footballLeagueκαι τοποθετηθήκαμε στον ίδιο όμιλο. Η Παναχαΐκή θα τύχει της καλύτερης φιλοξενίας».

Κούγιας: «Νομίζω ότι σήμερα στάθηκαν τυχερές οι ομάδες της SuperLeague, οι οποίες στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου θα αποφύγουν μία από τις ισχυρότερες ομάδες της FootballLeague, αφού και οι δύο έχουν τις δυνατότητες, παράδοση στο θεσμό και θα τις αντιμετώπιζαν σαν ίσο προς ίσο».

Πόσο δύσκολο είναι να ξεκινάτε με ένα τόσο δυνατό παιχνίδι;

Καραγιάννης: «Δεν είχα σκεφτεί ποια ομάδα θέλω αντίπαλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.  Σίγουρα είναι σημαντικό και για εμάς και για τον κόσμο να δουν ένα τέτοιο παιχνίδι».

Κούγιας: «Στο συγκεκριμένο παιχνίδι από πλευράς ρόστερ, ιστορίας, δυναμικότητας θα ανταγωνιστούν δύο ισχυρές ομάδες της FootballLeague, που είναι φαβορί για την άνοδο».

Σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα;

Καραγιάννης: «Εμείς έχουμε δουλέψει για να είμαστε έτοιμοι στις 29 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη στιγμή αν το υπολογίσετε είμαστε κάπου στο 70-80%».

Κούγιας: «Δεν είναι απόλυτα έτοιμες οι δύο ομάδες αυτόν τον καιρό. Όποια βρεθεί στη μέρα της και είναι και πιο τυχερή θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Είμαι βέβαιος ότι όσοι βρεθούν στο γήπεδο και όσοι παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την τηλεόραση, θα χαρούν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που θα είναι σαφώς ανώτερο από πολλά που γίνονται στη SuperLeague. Είμαι σίγουρος ότι θα τύχουμε εξαιρετικής φιλοξενίας, όπως θα συμβεί και στα δύο μεταξύ μας ματς στο πρωτάθλημα».

Πηγή: flnews.gr



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...