Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Αγιασμός και ευχαριστίες...

Με ανακοινώσεις του ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου κάνει γνωστή την ημερομηνία για την πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής, αλλά απευθύνει  και  ευχαριστίες  στους  συμμετέχοντες  στην εκδήλωση  του την περασμένη Κυριακή.








Αναλυτικά για την συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής αναφέρει: 

«Το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και ωρα 10.30 πμ στο Αθλητικό κέντρο του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά στο κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Μετά τον Αγιασμό θα ακολουθήσει η γνωριμία των μικρών αθλητών και των γονέων τους με τους Προπονητές τους και θα δοθεί το ετήσιο  πρόγραμμα των προπονήσεων.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου Εργατικού Κέντρου 7 με Δημητριάδος στον 2ο όροφο από 18.00 μμ εως 21.00 μμ.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944207820.»

Για την επιτυχημένη εκδήλωση του Κυριακάτικου αγώνα με την συναυλία  η  ανακοίνωση αναφέρει:

«Νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και την ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης που απεδέχθησαν την πρόσκληση μας να συμμετάσχουν στον ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς και τους Καρρά Βασίλειο, Οικονομόπουλο Νικόλαο και το συγκρότημα Μέλισσες για την αφιλοκερδή παρουσία τους στην συναυλία που έγινε με μεγάλη επιτυχία στο Πανθεσσαλικο Στάδιο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την άψογη συμπεριφορά της κατά την διάρκεια της εκδήλωσης,  όλους τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν ώστε να στεφτεί από επιτυχία η εκδήλωση μας, που είχε σαν σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου και την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης Δημητριάδος και του Ορφανοτροφείου Βόλου.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...