Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Πάνω από όλα ο Ολυμπιακός!

Σήμερα το βράδυ έρχεται στην Αθήνα ο ξένος επιθετικός που θα ενισχύσει φέτος τον Ολυμπιακό Βόλου. 








Αυτό παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τον σημερινό νικηφόρο αγώνα με τον Λεβαδειακό ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" Γιώργος Βαζάκας.

Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε μεταξύ άλλων πως: 

Η διοίκηση έκανε τις απαραίτητες ενέργειες κι έτσι σήμερα το βράδυ έρχεται στην Ελλάδα ο ξένος επιθετικός που θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο νέο πρωτάθλημα.
Ο παίκτης έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε και οι διοικούντες κατάφεραν με σωστούς χειρισμούς να συμφωνήσουν μαζί του. Αύριο θα είναι στο Βόλο για να τελειώνει και τυπικά το θέμα
"

Για το παιχνίδι τόνισε:

«Σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Είναι θετικό για εμένα ότι κάνουμε κάθε φορά ένα βήμα μπροστά. Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της. Δεν μας ενθουσιάζει το αποτέλεσμα. Αρχίζουν σιγά  σιγά να βγαίνουν αυτά που δουλεύουμε στον αγωνιστικό χώρο. 

Πρέπει ο Ολυμπιακός Βόλου να νικά σε όλα τα παιχνίδια. Σήμερα ήμασταν πιο βελτιωμένοι και είχαμε καλύτερη εικόνα. Είμαστε στο στάδιο φορμαρίσματος. 
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα παρουσιαστεί πανέτοιμος στην αρχή του πρωταθλήματος .

Ο χρόνος συμμετοχής δεν λέει ότι θα είναι κάποιοι παίκτες βασικοί. Εγώ θέλω ο κάθε ποδοσφαιριστής να δίνει την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο και να ματώνει για την ομάδα. Πάνω από όλα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. 
Θέλω να βλέπω διάθεση και ευτυχώς όλοι οι παίκτες τη δείχνουν. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό Βόλου, γιατί το πρωτάθλημα δεν είναι μικρό»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...