Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η άνοδος αυτοσκοπός!


Aνακοίνωση με αφορμή το σημερινό φιλικό εκδόθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού στο Ριζόμυλο.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:


Ιδιαίτερη τιμή για το Ριζόμυλο αποτελεί η διεξαγωγή φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Αστέρα Ριζομύλου με <<αντίπαλο>> την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937. Ο αγώνας αυτός καταδεικνύει τόσο τις άριστες σχέσεις του Αστέρα Ριζομύλου με την μεγάλη ομάδα που εκπροσωπεί το Νομό Μαγνησίας, όσο και το γεγονός ότι οι δύο σύλλογοι έχουν έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση, πράγμα που έδειξε για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη. 

Ο φίλαθλος κόσμος του χωριού αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο και να υποδεχθεί όπως αρμόζει την ομάδα που έκανε περήφανη όλη τη Μαγνησία με την ΑΗΤΤΗΤΗ πορεία στο Europa League, την κατάληψη της 5ης θέσης στη Super League και τη συμμετοχή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, επιτεύγματα που για κάθε άλλη ομάδα του Νομού είναι... απαγορευτικά όνειρα! Ο Ολυμπιακός Βόλου με τους χιλιάδες φιλάθλους τόσο στο Βόλο όσο και στις γύρω περιοχές (π.χ. Ριζόμυλος) ήταν, είναι και θα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα-εκπρόσωπος του Νομού  Μαγνησίας στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 



Οι εποχές της προπαγάνδας από μέρους της Νίκης Νέας Ιωνίας, η οποία προσπαθούσε να παρουσιάσει τον Ολυμπιακό ως ομάδα μόνο της πρωτεύουσας του Νομού και την ίδια ως μια φτωχή ομάδα που βρίσκεται <<κοντά>> στα χωριά, έχει περάσει ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ! Ως και οι... πέτρες της Μαγνησίας γνωρίζουν ότι η Νίκη είναι μια ομάδα προσφύγων ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ στα στενά πλαίσια της Νέας Ιωνίας χωρίς κανένα συνδετικό κρίκο με τον υπόλοιπο Νομό. 

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός αποτελεί το <<στολίδι>> του Βόλου και του Νομού ολόκληρου, που αν δεν τον είχαν ανακόψει με κρατική παρέμβαση, ίσως τώρα αυτός να είχε αντίπαλο την Παρί Σ. Ζ. και αυτή τη φορά όχι για το Europa League! Με υποθέσεις όμως δεν γράφεις ιστορία, γι'αυτό τη νέα χρονιά η ΑΝΟΔΟΣ στη Super League αποτελεί ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ. Σκοπό για τον οποίο παίχτες, προπονητής, διοίκηση και οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να δώσουν τα πάντα στο ΕΑΚ Βόλου, το οποίο σταδιακά θα γίνει το <<πύρινο στολίδι>> του Βόλου, καθώς θα είναι γήπεδο-κόσμημα 16.000 θεατών και ταυτόχρονα κολαστήριο για τον κάθε φιλοξενούμενο, ο οποίος θα αγωνίζεται σε ένα γήπεδο που σε καμία περίπτωση δεν θα θυμίζει το ψυχρό - ακόμα και με 17.000 θεατές - Πανθεσσαλικό Στάδιο. 

Από τη νέα περιπέτεια του Ολυμπιακού Βόλου με αφετηρία το Νότιο Όμιλο της Football League και προορισμό τίποτα λιγότερο από τη Super League δεν θα μπορούσε να λείψει και το <<ερυθρόλευκο>> Ριζόμυλο μαζί με το νέο πανό που βλέπετε στη φωτογραφία! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΥΓ1. Αν και το Κύπελλο Ελλάδας για φέτος δεν αποτελεί πρωταρχικό στόχο, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ η κλήρωση με την Παναχαϊκή του κ.Κούγια αρκεί για να φανατίσει και τον πιο ήρεμο ομαδό του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα του δικηγόρου της <<πιάτσας>> μέσα στο <<κολαστήριο>> του έστω μισού ΕΑΚ πρέπει και θα <<πατηθεί>> από την ομάδα μας. Μόνο έτσι θα μάθει να πλένει το στόμα του ο εν λόγω <<εκ ταυτότητας 177 εκατοστών ύψους κύριος>> πριν μιλήσει για τον Ολυμπιακό Βόλου και θα καταλάβει πως στη Μαγνησία, αν εξαιρέσει κανείς τη Νέα Ιωνία, ο μόνος τρόπος να λάβει τιμητική πλακέτα είναι... να την <<φάει>> στο ματωμένο του κεφάλι! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ!

ΥΓ2. Παρακαλούνται - για το δικό τους καλό - τυχούσες <<κωμώτριες>> του χωριού να παραμείνουν στα κωμωτήριά τους κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα.

RiZoMyLoS G1


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...