Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η φετινή ομάδα είναι καλύτερη!


Τις καλύτερες προϋποθέσεις του φετινού Ολυμπιακού υπερτόνισε ο Ηλίας Σολάκης σε συνέντευξή του στον SporFm Βόλου.

Αυτό που επίσης ξεχώρισε από όσα είπε ήταν ότι ακόμη και μία επιτυχία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Άρη την Πέμπτη δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν ενόψει του πρώτου παιχνιδιού του πρωταθλήματος, το οποίο περιμένουν άπαντες, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, μη έχοντας κανένα άγχος.

Αρχικά ο τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στο ότι από δω και πέρα και βάσει προγραμματισμού οι παίκτες του Ολυμπιακού θα παρουσιαστούν πολύ περισσότερο φρέσκοι.

Ο Ηλίας Σολάκης τόνισε πως ο φετινός Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον περσινό:


«Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά και πιστεύω πως θα εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη στο πρωτάθλημα και να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ. Αναμφίβολα η επιστροφή στο ΕΑΚ είναι θετική εξέλιξη για τον Ολυμπιακό Βόλου. Μπορεί το Πανθεσσαλικό να είναι ένα σύγχρονο Στάδιο, όμως το ΕΑΚ είναι πολύ πιο δυνατή έδρα.
Εγώ με τα νέα καθήκοντα που μου ανέθεσε η ΠΑΕ θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη του στόχου. Πιστεύω πως η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή, πιο νέα και πιο φρέσκια. Με τη συμπαράσταση των φιλάθλων ο Ολυμπιακός Βόλου θ' ανέβει φέτος στη Σούπερ Λιγκ
»

Έπειτα σχολίασε τα δύο ματς που έπονται, αυτό με τον Άρη την Πέμπτη για το Κύπελλο κι αυτό με τη Γλυφάδα τη Δευτέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σημειώνοντας ότι θα δώσουν έμφαση και στο πρώτο, αλλά πιο πολύ τους ενδιαφέρει και τους καίει, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, το δεύτερο.

Ειδικά για τον αγώνα με τον Άρη δήλωσε: «Ο Άρης είναι ένα μεγάλο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο καλά αγωνιστικά. Τις μεγάλες ομάδες πρέπει να τις σέβεσαι, αλλά να μην τις φοβάσαι. Σίγουρα και εμείς είμαστε αρκετά έτοιμοι. Μία ενδεχόμενη νίκη θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί ο Άρης είναι μεγαλύτερη ομάδα από μας, όσον αφορά την κατηγορία. Πάντως δε θα ξεγελαστούμε από το οποιοδήποτε υπέρ μας σκορ σε σχέση με το ματς της πρεμιέρα».

Για το αν υπάρχει άγχος στους παίκτες που αρχίζει το πρωτάθλημα ο Ηλίας Σολάκης τόνισε: «Ίσα ίσα που περιμένουμε όλοι την έναρξη του πρωταθλήματος, να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, για να μπορέσει η ομάδα να βρει και ρυθμό, οι παίκτες να φορμαριστούν ακόμα καλύτερα, με σκοπό να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο».

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Πόνσε και πως όλοι οι άλλοι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...