Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Κάναμε καλή προετοιμασία

Να συνδυάσει το καλό ποδόσφαιρο με νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο Γιώργος Βαζάκας για τον Ολυμπιακό Βόλου, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League. 


Η προετοιμασία των ομάδων για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League έχει μπει στην τελική της ευθεία καθώς απέχουμε λίγες ημέρες για να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, ο Γιώργος Βαζάκας, θέλει οι «ερυθρόλευκοι» τη νέα αγωνιστική περίοδο να συνδυάσουν το καλό ποδόσφαιρο με τα νικηφόρα αποτελέσματα και θεωρεί ότι η ομάδα του είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό έτοιμη να κάνει κάτι τέτοιο. 

«Βρισκόμαστε στο 70% του δείκτη ετοιμότητας και αυτή η ομάδα έχει πολλά να δώσει με την πάροδο του χρόνου και με τα παιχνίδια που θα αποκτούν στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και αυτό φάνηκε και στα εργομετρικά στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες», ήταν αρχικά τα λόγια του Βαζάκα. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας πριν το πρωτάθλημα, δουλεύουμε με πρόγραμμα στις προπονήσεις, έτσι ώστε να "λυθούν" τα πόδια των ποδοσφαιριστών και να συνδυάζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο με την κατάκτηση νικηφόρων αποτελεσμάτων». 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...