Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαμ με Νόβο!


Την περίπτωση απόκτησης του Ισπανού  Νάτσο Νόβο για τη θέση του επιθετικού εξετάζει η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, μεταγραφή που σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί θα προκαλέσει αίσθηση.



Διατεθειμένη προκειμένου να κάνει την υπέρβαση σε ότι έχει να κάνει με την απόκτηση επιθετικού εμφανίζεται η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου που προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τον Νάτσο Νόβο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας της Μαγνησίας οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» κινούνται για την απόκτηση του 34χρόνου επιθετικού που έγινε γνωστός από το περασμά του στη Ρέϊντζερς στην οποία αγωνίστηκε από το 2004 μέχρι το 2010 έχοντας απολογισμό 179 συμμετοχές και 47 γκολ στο πρωτάθλημα της Σκωτίας  και 13 συμμετοχές και 1 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός από τη Ρέϊντζερς ο Ιγνάθιο Χαβιέ Γκόμεζ Νόβο όπως είναι το πλήρες ονομά του έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ρεσίνγκ Φερόλ, Σομόζας, Ρέιθ Ρόβερς, Νταντί, Χιχόν, Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ η περίπτωση του στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό αλλά και τη Λάρισα.

Πέρσι αγωνίστηκε στην Secunda και πέτυχε 6 γκολ με τα χρώματα της Ουέσκα.

Να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι σε περίπτωση που τελικά ο εν λόγω παίκτης συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, θα ταράξει για τα καλά τα νερά της Football League.

Πάντως σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες η διοίκηση αυτή την στιγμή διαπραγματεύεται με άλλους 4 παίκτες εκτός του Ισπανού.Ένας εξ αυτών είναι ο Λεωνίδας Κυβελίδης,ενώ όλοι τους είναι ελεύθεροι.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...