Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Σε 3 δόσεις τα διαρκείας

μ.ε:
Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες ο Ολυμπιακός ξεπέρασε και φέτος τις 2000 κάρτες διαρκείας.Μάλιστα η ΠΑΕ θα επιδιώξει να διευκολύνει τους φιλάθλους περαιτέρω αφού προχωρά από σήμερα στην πώληση των καρτών σε 3 άτοκες δόσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, γνωρίζοντας καλά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα και αφουγγράζοντας τις ανάγκες μερίδας φιλάθλων της, αποφάσισε όπως διαθέτει από σήμερα και έως τις 12 Οκτωβρίου 2013 εισιτήρια διαρκείας σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Η αγορά των καρτών διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αποφάσισε για όλους τους επίσημους αγώνες της ομάδας αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Αρη, να διαθέτει στην κυκλοφορία εισιτήρια γυναικεία και παιδικά με γενική είσοδο 5 Ευρώ για όλες τις θύρες (πλήν της Θύρας 4).»


Η προκαταβολή είναι 25% και οι 3 δόσεις, 25% επί της τιμής τους η καθεμιά, ανά μήνα (δηλαδή τέλος Οκτωβρίου, τέλος Νοεμβρίου και τέλος Δεκεμβρίου). Ουσιαστικά οι δόσεις είναι 4 και ισχύουν για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...