Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

THIS IS VOLOS

Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. 


Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Μάνος Κρατήρας αναφέρθηκε στη σημασία της αγοράς ενός εισιτηρίου διαρκείας και μεταξύ άλλων τόνισε "Αποφάσισα να συμμετάσχω στο νέο διοικητικό σχήμα με μερικούς φίλους από τα παλιά, ώστε να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας για την πλήρη αποκατάσταση της ομάδας μας, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και την επάνοδο του εκεί που του αξίζει και του αρμόζει, πρώτα στη SUPER-LEAGUE και μετά στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Εξάλλου το όνειρο το ζήσαμε, την συνταγή τη γνωρίζουμε γιατί το έχουμε ξανακάνει. Αυτό που θα προσπαθήσουμε και θα βάλουμε σαν μελλοντικό στόχο είναι η κατάκτηση ενός τίτλου…

Αλλά πρώτα από όλα, θα πρέπει στην φετινή αγωνιστική περίοδο, να κατακτήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή της FOOTBALL LEAGUE. Και αυτό θα το καταφέρουμε ενωμένοι όλοι μαζί, ποδοσφαιριστές, προπονητικό ΤΕΑΜ, διοίκηση, αλλά πάνω από όλα ο μαγικός κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα μετατρέψει σε κάθε αγώνα, την ιστορική έδρα του ΕΑΚ, όπου φέτος θα αγωνιζόμαστε, σε καμίνι και θα συνθλίβει τα όνειρα κάθε αντιπάλου για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο που θα τους επιτρέπουμε να επιδιώκουν, είναι μία αξιοπρεπή ήττα…  

Επιπλέον, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η οικονομική ευρωστία μιας ομάδας που θέλει να πρωταγωνιστεί, είναι πολύ σημαντική και πέρα από τα ποσά που τα μέλη της διοίκησης μπορούν να καλύψουν, όταν χρειάζεται να γίνει η υπέρβαση, είναι απαραίτητη η αρωγή των χορηγών και των φιλάθλων – οπαδών, όλων βέβαια στο μέτρο των δυνατοτήτων τους.

Γι αυτό ζητάμε λοιπόν από κάθε φίλο της ομάδας μας να αποδείξει ότι την αγαπάει, να γίνει ο χορηγός της, με τον τρόπο που επιθυμεί και τις δυνατότητες που έχει. 
Να δείξει ότι είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. 

Γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι ΙΔΕΑ, είναι ΠΑΘΟΣ, είναι ΟΝΕΙΡΟ.

Γιατί THIS IS VOLOS…


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...