Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Καλό είναι να μην ξεχνάμε...

29 Αυγούστου 2012
Ητανε μεσημεράκι όταν χτυπάει το τηλέφωνο μου και μου λένε ''τράκαρε ο Μάκης με την μηχανή και είναι σοβαρά''.









Μου επεσε το τηλεφωνο απο το χερι.Τρεχω στο νοσοκομειο οπου βρισκω κι αλλους με ματια βουρκωμενα,δεν χρειαζονται να μου πουνε την καταληξη καθως την βλεπω στο προσωπο τους.

Κανεις δεν μπορει να πιστεψει τι εχει γινει,ολοι ρωτανε γιατι μας συνεβει αυτο;Κανεις ομως δεν εχει απαντησεις.

Αλλος ενας αδερφος μας μας αφησε προωρα.

    Το βραδυ ολοι ξαγρυπναμε στο σημειο που ο αδερφος μας εκανε την τελευταια βολτα με την μηχανη του.Οι ωρες περνανε βασανιστικα με ατελειωτα ερωτηματικα και ενα τεραστιο ΓΙΑΤΙ;

Το ξημερωμα μας βρισκει σε ακομα χειροτερη ψυχολογικη κατασταση απο οτι ημασταν την προηγουμενη μερα καθως σε λιγες ωρες θα πρεπει να αποχαιρετησουμε τον αδερφο μας.Το μεσημερι μας βρισκει εξω απο το σπιτι του να τραγουδαμε οπως εκανε και ο Μακης συνεχεια μονο που αυτη την φορα τα τραγουδια συνοδευονται απο δακρυα.

Ο κοσμος εξω απο το σπιτι αυξανεται συνεχεια και ξεκιναμε την διαδρομη προς την εκκλησια,μια διαδρομη που καλυπτεται απο τα καπνογονα και τα συνθηματα.Στην εκκλησια του Αγιου Κωνσταντινου επικρατει χαμος απο τον κοσμο που εχει ερθει να τον χαιρετησει για τελευταια φορα.Συγγενεις,φιλοι,οπαδοι της ομαδος οπως και οπαδοι αλλων ομαδων,ολοι ητανε εκει.

    Ακολουθει μηχανοκινητη πορεια που ομοια της η πολη δεν εχει ξαναζησει.Η πομπη περναει απο το ΕΑΚ,απο το σημειο του ατυχηματος,απο το club των austrian και επικρατει κυριολεκτικα πανικος.Κοσμος βγαινει στον δρομο και τον αποχαιρετα.Φτανουμε στο νεκροταφειο οπου και εκει επικρατει το αδιαχωρητο.Κυριολεκτικα κανεις δεν μπορει να πιστεψει αυτο που εχει γινει...

    Το ετησιο μνημοσυνο του αδερφου μας ειναι το Σαββατο 24 Αυγουστου 2013 και ωρα 08.30 στην εκκλησια του Αγιου Κωνσταντινου.
ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ εκει για να δειξουμε οτι δεν ξεχναμε και για να τιμησουμε τον αδερφο μας

ΜΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΕΙ ΨΗΛΑ ΒΟΛΑΡΑ

Αναγνώστης


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...