Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Το ΕΑΚ γίνεται και πάλι αθλητικό κέντρο!


Μετά από δεκάδες χρόνια το «βοηθητικό» του ΕΑΚ γίνεται πραγματικό γήπεδο,ενώ ο Ολυμπιακός δείχνει πως βάζει στερεά θεμέλια για την επερχόμενη κυριαρχία του.

Η πιο έξυπνη κίνηση αποδεικνύεται για τον Δήμο Βόλου η παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό Βόλου,ο οποίος αλλάζει πρόσωπο στις εγκαταστάσεις της Νέας Δημητριάδας.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο σπίτι του ,το οποίο φιλοδοξεί να μετατρέψει σε ποδοσφαιρικό λίκνο της πόλης.



Το «βοηθητικό» του ΕΑΚ ,εγκαταλελειμμένο εδώ και χρόνια από τον Δήμο αρχίζει να θυμίζει πλέον και πάλι αθλητικό χώρο,αφού η διοίκηση της ομάδας εκτός του κυρίου γηπέδου ,δίνει έμφαση και στις βοηθητικές αθλητικές εγκαταστάσεις που θα παίξουν βασικό ρόλο στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας ,αλλά και των ακαδημιών.

Έτσι τόσο το βοηθητικό γήπεδο ,όσο και οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς,όπου θα γίνει η έδρα του πατρικού ερασιτεχνικού σωματείου,αλλάζουν πρόσωπο.




Στο βοηθητικό αντικαταστάθηκε εξ ολοκλήρου το αποστραγγιστικό σύστημα, διότι το ήδη υπάρχον είχε καταστραφεί εδώ και χρόνια. 
Επανατοποθετήθηκε χώμα και άμμος, έγινε πάτημα με μηχανήματα λέιζερ για τις ρύσεις του γηπέδου και πλήρη ανακατασκευή στα μπεκ ,καθώς και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα.

Στις κερκίδες του βοηθητικού τοποθετήθηκαν 550 πλαστικά κόκκινα καθίσματα.



Εν τω μεταξύ ο χλοτάπητας στο κεντρικό γήπεδο του ΕΑΚ θα είναι έτοιμος στο τέλος του Αυγούστου.

Έγινε συντήρηση με αμμοδιανομή, λιπάσματα και πολύ τακτικά κουρέματα με ειδικές μηχανές, με τις οποίες δεν είχε ξανακουρευτεί το γήπεδο και το αποτέλεσμα των εργασιών είναι ορατό.

Οι εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς θα μετατραπούν στην έδρα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού που λειτουργούν υπό την αιγίδα του πατρικού σωματείου του Α.Σ.Ολυμπιακού Βόλου.Στο γήπεδο τοποθετείται νέος χλοοτάπητας ενώ θα γίνουν νέα γραφεία και αποδυτήρια για να προετοιμάζονται απρόσκοπτα οι «ελπίδες» του Ολυμπιακού.


Επόμενο βήμα της διοίκησης είναι η επαναλειτουργία του προπονητικού κέντρου στο Σέσκλο.Διαβάστε περισσότερα...ΕΔΩ!

Πηγή φωτό: volosnet.net


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...