Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Στα ερυθρόλευκα ο Ακόστα↻

Ο Νόε Ακόστα αποτελεί την ενδέκατη μεταγραφή του νέου Σουπερλιγκάτου Ολυμπιακού.
Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ...
Όπως το VolosFans πρώτο σας ενημέρωσε ο Νόε είχε από καιρό στα χέρια του πρόταση για επιστροφή στην ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα.

Η αποδέσμευσή του από τον Λεβαδειακό διευκόλυνε τα πράγματα για την επιστροφή του χαρισματικού αριστερού εξτρέμ που σαφώς και αποτελεί πολυτέλεια για την Β' Εθνική.

Ο 29 χρονος μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε με τα ερυθρόλευκα 21 συμμετοχές και 1 γκολ πριν αρχίσει η λεηλάτηση της ομάδας το 2011.Έπειτα βρέθηκε στον Άρη (19 συμμετοχές-3 γκολ) και τον Λεβαδειακό (23 συμμετοχές).

Ο Ολυμπιακός είχε φέρει τον Ακόστα από την Κλούζ (24 συμμετοχές -2 γκολ) ,ενώ πριν ψάξει την τύχη του στην Ρουμανία ,ο Νόε είχε περάσει από Μορτρίλ,Αλμερία, Μούρθια Β και Αθλέτικο Γ΄.

Ο Νοε βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου ,υπέγραψε το συμβόλαιο του και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ώρες.Ο Ακοστα θα συμμετέχει στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

Δείτε την προαγγελία της πιθανής μεταγραφής...ΕΔΩ!

Δείτε πως διαμορφώθηκε το ρόστερ της ομάδας μέχρι τώρα...ΕΔΩ!

Η μεταγραφή Ακόστα ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ.Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ισπανός έχει διάρκεια δύο ετών.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...