Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Καλύτερος από το 2009!

Ο τέως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κος Αχιλλέας Μπέος σχολίασε τα τελευταία φιλικά της αγαπημένης του ομάδας στην εκπομπή του 9,86 του Δημήτρη Πέγιου.

Ο Αχιλλέας Μπέος είπε μεταξύ άλλων:

Για το "μούδιασμα" του κόσμου :

«Δεν έχουμε ακόμα αποβάλλει την μιζέρια στον Βόλο.Έχουμε το παγκόσμιο φαινόμενο γρίνιας και μουρμούρας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας.
Από την υπέρμετρη αισιοδοξία όταν κερδίσαμε τα παιδιά του Ολυμπιακού Πειραιώς στην γκρίνια όταν χάσαμε δύο φιλικά.

Για να βγούνε κάποια συστήματα και κάποιοι αυτοματισμοί χρειάζεται χρόνος.Εγώ με αυτά τα λίγα που ξέρω νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα γίνει καλή ομάδα.Εντάξει μπορεί όχι τόσο καλή όσο η Νίκη που ρίχνει...τεσσάρες.

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού:

«Μερικές φορές όταν υπάρχει πληθώρα ποδοσφαιριστών δημιουργεί προβλήματα.Μην το βλέπει ο κόσμος μονόπλευρα.Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μουρμούρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.Καλά κάνει ο Βαζάκας και βάζει όλους τους ποδοσφαιριστές στα φιλικά αλλά και  τους μικρούς.Αν ο Ντινόπουλος προσεχθεί καλά θα είναι ο επόμενος σέντερ φορ της Εθνικής σε 4 χρόνια.

Από άποψη ρόστερ καμία ομάδα εκτός 4 της Α΄ Εθνικής δεν έχει τέτοιους παίκτες.Βέβαια το ρόστερ και τα ονόματα μόνο δεν φέρνουν βαθμούς.Πρέπει να παίξουν μπάλα στο γήπεδο.Εγώ νομίζω πως όταν θα χρειαστεί θα παίξουν και θα αποδειχτούν καλύτεροι από την ομάδα του 2009.»

Για την κατάσταση της ομάδας:

«Αυτή την χρονική περίοδο όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα και προβλήματα.Όταν ετοιμάζεις την ομάδα για ένα πρωτάθλημα μαραθώνιο καλύτερα να προετοιμάζεται σωστά η ομάδα και να βγάζει τα τρεξίματα όταν θα έρθει η ώρα και όχι στα φιλικά.»

Για το...brand name του Ολυμπιακού:

«Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να μην γίνουν Κουρουκουτάο...Έχουν αποδείξει πως έχουν άλλο επίπεδο.Ο Ολυμπιακός δεν έχει να ζηλέψει και να αντιγράψει τίποτα από άλλες ομάδες.Αφήστε τους άλλους να αντιγράφουν τον Ολυμπιακό.
Δεν είναι καθόλου εύκολο να πείσει ένα ξένο παίκτη να έρθει να παίξει Β εθνική Ελλάδας.Τους παίκτες που φέρνει ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τους φέρει όποιος όποιος.

Τον σεβασμό σαν ομάδα τον κερδίζεις με τον χρόνο.Δεν πάει να βγαίνει ο άλλος που έβαζε τραγούδια όταν χάναμε από τον Εργοτέλη πως είναι "μεγάλη ομάδα".Δεν μπορείς να λέγεσαι μεγάλος όταν κάνεις πρόταση στον 38χρονο Νεμπεγλέρα και αυτός προτιμάει την Λάρισα αντί να έρθει σε σένα.
Στην Νίκη πήγαν ποδοσφαιριστές από τον Βύζα και τα Ψαχνά.Κανείς δεν δέχτηκε να πάει από ομάδα με μεγαλύτερο κύρος...

Για να δημιουργήσεις ένα όνομα πρέπει να γράψεις ιστορία στο ποδόσφαιρο όπως έχει κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου, η ΑΕΚ ,η Λάρισα...Ο κόσμος του ποδοσφαίρου το αναγνωρίζει αυτό.Άλλη βαρύτητα έχει ο Ολυμπιακός που παίζει Α' Εθνική που έχει βγει Ευρώπη.Ο ποδοσφαιριστής ξέρει πως έρχεται σε ομάδα που έχει και 15.000 κόσμο και θα πρωταγωνιστήσει

Για το ΕΑΚ:

«Μαθαίνω πως υπάρχουν 5 ανεγκέφαλοι στον Δήμο που  δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα.Αντί να χαίρονται που βρέθηκαν πέντε μαλάκες και φτιάχνουν το ΕΑΚ  προσπαθούν να σαμποτάρουν την ομάδα..Εύχομαι τώρα που γύρισε ο Σκοτινιώτης να ξεκουράστηκε αρκετά από τις διακοπές του και να δει τα πράγματα με διαύγεια και να μην βάζει εμπόδια στην διοίκηση του κυρίου Καραγιάννη.

Τριακόσιες χιλιάδες επένδυση έκανε η δικιά μου διοίκηση στο Σέσκλο και τα γήπεδα καήκαν.Δεν μπόρεσαν καν να τα διατηρήσουν


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...