Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Σαν να μην έγινε ποτέ...


Ο Ολυμπιακός έχασε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 2-1 σε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ!
Ψυχάρα ο Μάριο πέτυχε γκολ που ίσως αποδειχτεί χρυσό.
Μυστήριο η θέση της ΠΑΕ και το αν θα καταθέσει ένσταση για κακή διεξαγωγή του αγώνα!

Στο Αγρίνιο κατακρεουργήθηκαν πολλά πράγματα...

Το πρώτο είναι η σωματική υγεία ενός 22χρονου ποδοσφαιριστή που είδε τα δάχτυλά του να κρέμονται την ώρα της προθέρμανσης.Το δεύτερο ,η ηρεμία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που μετά το συγκεκριμένο γεγονός μόνο την μπάλα δεν μπορούσαν να σκεφτούν.

Το τρίτο που κατακρεουργήθηκε ήταν ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου ο οποίος είναι σαφής σε περίπτωση που τραυματιστεί παίκτης της ομάδας που προθερμαίνεται από κροτίδα.Υπάρχει σαφής αλλοίωση του αγώνα και το παιχνίδι δεν μπορεί να ξεκινήσει.

Δεν γνωρίζουμε πως και γιατί ο αγώνας αντί να διακοπεί και να κατοχυρωθεί στον Ολυμπιακό,γεγονός που θα τον μετέτρεπε σε φαβορί για την άνοδο,συνεχίστηκε κανονικά.

Ας εξετάσει η διοίκηση της ΠΑΕ τι μπορεί να «κερδίσει» από τον συγκεκριμένο αγώνα που άρχισε με 50 λεπτά καθυστέρηση.

O Oλυμπιακός στο παιχνίδι που διεξήχθη ήταν κακός.Δικαιολογίες μπορεί να υπάρχουν από την ψυχική φόρτιση των παικτών.Όμως αυτές δεν πρέπει να μας κάνουν να μην δούμε την κακή εμφάνιση και την μικρή βοήθεια που είχε η ομάδα από τον πάγκο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.
Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Βαζάκα ο οποίος διάβασε λάθος το παιχνίδι.

Το ιστορικό του τραυματισμού του Καρρά

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Καρρά από κροτίδα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.Ο παίκτης του Ολυμπιακού ενώ είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Τελικά μετά από πολλές διαπραγματεύσεις το παιχνίδι άρχισε μετά από 50 λεπτά!

Δηλώσεις στον OTE TV έκανε ο Ηλίας Σολάκης μετά τον τραυματισμό του Σταμάτη Καρρά . Δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Είναι απαράδεκτο αυτό που συμμβαίνει. Ο Καρράς έκανε διατάσεις και μια φωτοβολίδα έσκασε δίπλα του. Πώς μετά από ένα τέτοιο τραυματισμό μπορούμε να παίξουμε μπάλα; Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και ιδιαίτερα οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Είναι κομμένα τα δύο δάχτυλα και με θλαστικά τραύματα τα υπόλοιπα. Έχουμε σοβαρό τραυματισμό συμπαίκτη μας. Στο εξωτερικό ένα μπουκάλι πέφτει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σταματάει το παιχνίδι. Εμείς εδώ πως μπορούμε να παίξουμε μπάλα;»


Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού κος Κωστούλας δήλωσε: «Είναι ανεπίτρεπτο, ασυγχώρητο, αυτό που συνέβη. Ο υπόλοιπος κόσμος στο γήπεδο αποδοκίμασε το γεγονός. Το λυπηρό είναι ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου τραυματίστηκε, έπιασε την κροτίδα και έσκασε στα χέρια του. Δεν έπρεπε να την πιάσει. Φυσικά, κακώς πετάχθηκε η κροτίδα. Το καταδικάζουμε. Έχουμε έρθει σε σύγκρουση με τους οπαδούς και θα ξανάρθουμε μετά από το γεγονός»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κος Καραγιάννης είπε: «Η απόφαση να γίνει κανονικά το παιχνίδι ήταν δική μου. Δεν φταίει σε τίποτα η ΠΑΕ Παναιτωλικός για την ενέργεια του ανεγκέφαλου φιλάθλου που έγινε αφορμή να τραυματιστεί ο Σταμάτης Καρράς.
Η ψυχολογία της ομάδας μετά το συγκεκριμένο γεγονός είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ακόμη δεν γνωρίζουμε το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του Σταμάτη Καρρά που βρίσκεται στο νοσοκομείο»





Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε.Κακές οι εμπνεύσεις του Γιώργου Βαζάκα ο οποίος αντικατέστησε τον τραυματία Καρρά με τον Τσιάτσιο.Ο Τζούνιορ μαρκάροντας τον Ολίσε στην μεσαία γραμμή εμπόδισε να γίνει οτιδήποτε δημιουργικό για την ομάδα μας.

Δεν έφτανε το σοκ των παικτών μας από τον τραυματισμό του Καρρά ,ήρθε και το γκολ για τους γηπεδούχους με το καλημέρα.Μόλις στο πρώτο λεπτό μετά από λάθος του κακού σήμερα Πετκάκη o Mπελόν από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκίτκου.

Η ομάδα αντέδρασε παροδικά με τους παίκτες μας να χάνουν δύο ευκαιρίες,αλλά στο 40' ήρθε το 2-0 με τον Σφακιανάκη να πηδάει μόνος του σε ρυθμό προπόνησης μετά από κόρνερ.

Στo δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά για τον Ολυμπιακό μέχρι που μπήκε στον αγώνα ο τραυματίας Μάριο ο οποίος έπαιξε με ενέσεις που έκανε στο ημίχρονο.
Οι λοιπές ιστοσελίδες όλη την εβδομάδα διατεινόταν πως ο παίκτης δεν έχει τίποτα ,αλλά μάλλον η αλήθεια ήταν διαφορετική.
Ο Μάριο προσπάθησε και άλλαξε κάπως την εικόνα του παιχνιδιού με το γκολ που πέτυχε στο 69'.Ο Γιενκά έκανε την σέντρα και ο Μάριο έπιασε το σουτ στην κίνηση μειώνοντας το σκορ.Έπειτα ο Ολυμπιακός πίεσε ανορθόδοξα και ουσιαστικά δεν απείλησε με τελική προσπάθεια την εστία του Τακίδη.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο LIVE παρακάτω...

Τι μένει πλέον για τον Ολυμπιακό;Να μην κάνει ήττα στα παιχνίδια που απομένουν.Αν στο τέλος καταφέρει να διατηρήσει την διαφορά στους 3 πόντους πριν το τελευταίο παιχνίδι,τότε χρειάζεται νίκη με διαφορά δύο γκολ έναντι της ομάδας του Αγρινίου για να είναι αυτός που θα ανεβεί στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Βαζάκας και οι άλλοι:Για τον προπονητή μας τα είπαμε....Είχε βέβαια τις ατυχίες του.Τραυματισμός Κατσιαρού στην προθέρμανση και εκτός αποστολής και λίγο μετά όσα συνέβησαν με τον Καρρά.Ο Ολυμπιακός με αυτό και το άλλο έμεινε χωρίς αριστερό μπακ.
Οι παίκτες μας το πάλεψαν.Ιδιαίτερη μνεία στον Μάριο Μπρέσκα.Έδωσε και πάλι την ψυχή του...

Ο κόρακας του παιχνιδιού:Ο Σέζος δεν είχε τα «μπαλάκια» να διακόψει το παιχνίδι και ίσως μετά το μετάνιωσε.Πάνω στις τύψεις του μας έδωσε το πολυπόθητο 60%-40% που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα φέτος ως φιλοξενούμενοι.Ο Μπρέσκα πέτυχε το γκολ από ελεγχόμενη θέση οφσάιτ που θέλει όμως ριπλέι για να το παρατηρήσεις.Χαρίστηκε στον Φαβάλι η δεύτερη κίτρινη.

Κίτρινες: Τζούνιορ, Φαβάλι / Πετκάκης, Ολίσε, Γκότοβος, Στογιάνοφ

Κόκκινη: Τζούνιορ


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Κούσας, Ιωάννου, Μπακάκης, Δάρλας, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Καμαρά (91' Αραμπατζής), Σίσιτς, Μπελόν (90' Μουμίν), Κουτσοσπύρος (71' Φαβάλι).

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Τσιάτσιος, Πετκάκης (46' Γόγολος), Γκοτόβος, Παλαιολόγος, Μπολάτι (52' Μπρέσκα), Πινδώνης, Ολίσε (65' Καπετάνος), Στογιάνοφ, Γιενγκά, Σολάκης.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου Θ.Γκίτκος είπε στον OTE TV: «Δεν έπρεπε να ξεκινήσει το παιχνίδι. Δεν ξέρω πως πήρε ο διατητής αυτή την απόφαση. Δεν είχαμε αριστερό μπακ να βάλουμε. Όλα τα παιδιά ήταν σοκαρισμένα. Απορώ με την διοργανώτρια αρχή. Πρέπει δηλαδή να θρηνήσουμε θύματα; Δεν έπρεπε να ξεκινήσει από τη στιγμή που κόπηκαν τα δάχτυλα του Καρρά. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα κάνει ένσταση. Κάποτε πρέπει να γίνει κάποια αρχή στην Ελλάδα. Είμαι 40 χρόνων και δεν το έχω δει ξανά αυτό. Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Έχουμε τρία ματς στην έδρα μας και θα δούμε τι θα γίνει».


Ο Αντώνης Μάνδαλος δήλωσε:  «Με το σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας χάνει ακόμη ένα ματς από ψυχολογική βία. Το πρώτο ήταν στην Καλλονή και το δεύτερο σήμερα. Τα παιδιά δεν ήθελαν να κατέβουν να παίξουν. Εκ των πραγμάτων ήταν αναγκασμένοι να το κάνουν. Χάσαμε το πρώτο μέρος, αλλά οι παίκτες επηρεάστηκαν. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να τους ηρεμήσουμε , αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Πετκάκης είπε: «Είναι ντροπή αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και παίζουμε στην Ελλάδα και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε στα σπίτια μας. Δεν είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι, μας επηρέασε ο τραυματισμός του συμπαίκτη μας».

Η βαθμολογία

1) Παναιτωλικός 8 (5-2)
-----------------------------------------------------------------------------
2) Ολυμπιακός Βόλου 5 (3-3)
3) 
Ηρακλής 4 (1-3)
4) Νίκη Νέας Ιωνίας 2 (2-3)


H EΠΟΜΕΝΗ (4η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (
12 Ιουνίου 2013)

20.00: Ολυμπιακός Βόλου -
Ηρακλής 
20.00: 
Παναιτωλικός Νίκη Ν.Ιωνίας






O αγώνας σε ζωντανή ροή...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...