Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Προκάλεσε ο Λαρισαίος ,απάντα η ΠΑΕ


Μετά τις απειλητικές δηλώσεις του Λαρισαίου μεγαλομετόχου της ομάδας της Νέας Ιωνίας απάντησε η ΠΑΕ με ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρωί οδηγίες για το πως ο κόσμος μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φιλάθλους της για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους στον αυριανό αγώνα ότι :
Εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μέχρι και την έναρξη του αγώνα από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (1η & 2η πεζογέφυρα)
Για την αποφυγή επεισοδίων παρακαλούμε πολύ τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο γήπεδο από την περιφερειακή οδό και όσο το δυνατόν νωρίτερα.
Στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει 300 άτομα προσωπικό ασφαλείας από δύο εταιρείες Security για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή επεισοδίων που πιθανόν θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν για λόγους προβοκάτσιας ανεγκέφαλοι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Καλούμε τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου να σεβαστούν την απόφαση, να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση και να μην προσπαθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο να προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η παραμικρή προσπάθεια δημιουργίας πυρήνα θα αποτραπεί και συγχρόνως θα κατατεθούν μηνύσεις προς κάθε κατεύθυνση σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο.

Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, πάντα σε φίλαθλα πλαίσια, και να κερδίσει ο Oλυμπιακός Βόλου.

Μετά την ανακοίνωση ο πρόεδρος της Νίκης έκανε δηλώσεις στο οπαδικό ραδιόφωνο της ομάδας διαμηνύοντας με νόημα πως «..υπάρχει και 2ος γύρος και κανείς δεν πρέπει να το ξεχνάει αυτό....καλό είναι να μην δοκιμάσουν κάποιοι να ξεπεράσουν τις κόκκινες γραμμές μου...»

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του VolosFans κάποιοι οπαδοί και παράγοντες της Νίκης απέκτησαν διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου με μοναδικό σκοπό να καταγγείλουν στην ΕΠΑΕ και το ΣΔΟΕ το γεγονός.
Οι καταγγελίες τους σαφώς έπεσαν στο κενό αφού η ΠΑΕ έχει φροντίσει να είναι καθόλα νόμιμη η επιλογή της να μην εκδώσει εισιτήρια αγώνα.

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις Πάτση ,η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση-απάντηση:

«Οι δικές μας απόψεις είναι καταγεγραμμένες στη κλήρωση της Football League για τους αγώνες των play off και είναι ξεκάθαρες. Ελπίζουμε να μην συνεχιστεί αυτό το παραλήρημα. Σχετικά με τις δηλώσεις του λαλίστατου κ Πάτση σε γνωστό οπαδικό ραδιόφωνο της πόλης, δεν θα θέλαμε να απαντήσουμε - αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε, αφού κάποιοι προσπαθούν με ανακρίβειες και λαϊκισμούς να πολώσουν το κλίμα για να καλύψουν τις αδυναμίες τους και τα προβλήματα τους. 

Κύριε Πάτση, σας διαβεβαιώνουμε, και να είστε σίγουρος γι’ αυτό, ότι τόσο η αποστολή της Νίκης Βόλου όσο και η διοίκηση της θα τύχουν της φιλοξενίας που τους αρμόζει, όπως άλλωστε γνωρίζει να πράττει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Κατά τα άλλα είναι δικαίωμα μας να μην εκδώσουμε εισιτήρια στο συγκεκριμένο αγώνα - όπως δεν έχουμε εκδώσει - και δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε κανέναν. 

Τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν εκδοθεί, έχουν δηλωθεί στα αρμόδια όργανα της Football League. Όσο για το ΣΔΟΕ, σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα κ. Πάτση, προς το παρόν ασχολείται με τα καμένα βιβλία της Νίκης Βόλου και την επί δώδεκα έτη μη απόδοση φόρων. Για την δε αναφορά στο όνομα του πρώην συναδέλφου σας κ. Μποτσιβάλη, νεόκοπου και περαστικού παράγοντα, θα σας υπενθυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο μεταξύ μας αγώνα στον οποίον αναφέρεστε, με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό Βόλου, οι φίλαθλοι μας εκδιώχτηκαν από τις θέσεις parking και το γήπεδο τους για 15.000 ευρώ. Τόσο άξιζαν τα εισιτήρια που παραλάβατε αλλά και η αξιοπρέπεια του συγκεκριμένου παράγοντα. Η σημερινή διοίκηση σέβεται τους χιλιάδες φιλάθλους της, λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το καλό της ομάδας και οι συνειδήσεις μας, όπως και η αξιοπρέπεια μας, δεν εξαγοράζονται.

Υ.Γ. Κλείνοντας θα θέλαμε να σας συμβουλεύσουμε αξιότιμε κ. Πάτση, διότι είστε νέος παράγοντας, καλύτερα να ακούτε από το να μιλάτε πολύ εάν σκοπεύετε να παραμείνετε στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχετε να μάθετε πολλά ακόμα. Μέχρι τότε, συμβουλευτικά, καλό θα ήταν να κάνετε λιγότερες δηλώσεις. Θεωρίες αλλού, όχι στους παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου. Και ευελπιστούμε να τηρήσετε τα λεγόμενα σας αφού, όπως διαλαλείτε, τιμάτε το λόγο σας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...