Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Εύκολα,όχι ανώδυνα...


Ο Ολυμπιακός εύκολα κέρδισε τον Ηρακλή με 4-0 αλλά έχασε τον Γόγολο για το επόμενο παιχνίδι την Νίκη.
Αγωνία για τον Κατσιαρό που αποχώρησε τραυματίας.«Φυλάχτηκε» ο Ολίσε.(βίντεο)
Ο Ολυμπιακός Βόλου παρέμεινε σε απόσταση τριών πόντων από τον πρώτο Παναιτωλικό, τον οποίο περιμένει την τελευταία αγωνιστική.
Βασική βέβαια προϋπόθεση να μην σκοντάψει για τέταρτη φορά στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή με αντίπαλο την Νίκη,κάτι που θα αποβεί μοιραίο αφού πλέον ο Ηρακλής που φιλοξενεί την ίδια ώρα τον Παναιτωλικό στο Καυτατζόγλειο,είναι βαθμολογικά αδιάφορος.



Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν και για τον Σταμάτη… Άλλωστε, αυτό φάνηκε και με την επίτευξη των δύο τερμάτων του Ολυμπιακού Βόλου, όταν ο Γιανίκ Γιενγκά ύψωσε τη φανέλα με το νούμερο «27», με τους παίκτες να του αφιερώνουν τα γκολ.
Η διαφορά με τον προηγούμενο αγώνα στην ψυχολογία των παικτών τεράστια και αυτό φάνηκε αμέσως στον αγωνιστικό χώρο.







3' σέντρα του Καπετάνου από τα δεξιά μπλόκαρε τη μπάλα ο Χουάντερσον

12' σουτ Σιατραβάνη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Γκίτκος.

ΓΚΟΛ 17' θαυμάσια μπαλιά του Μπολάτι στον Μπρέσκα, ο Σλοβάκος επιθετικός έβγαλε ασίστ στον Σολάκη, με τον έμπειρο επιθετικό να πλασάρει και να γράφει το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

19' ο Μπρέσκα εκτέλεσε φάουλ, με τον Σολάκη να μην πιάνει την κεφαλιά όπως θα ήθελε με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

23' Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο προωθημένος Σαββίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

34' αντεπίθεση του Ολυμπιακού. Μπαλιά του Σολάκη στον Μπρέσκα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού ξεπέρασε τον Χουάντερσον για να ανατραπεί από τον τερματοφύλακα του Ηρακλή και με τον διαιτητή Καρυοφύλλη να καταλογίζει το πέναλτι. Στο επόμενο λεπτό ο Καπετάνος εκτέλεσε την «εσχάτη των ποινών», γράφοντας το 2-0.

45+1 Ο Μπρέσκα έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0, μπήκε μέσα στην περιοχή, πλάσαρε τον Χουάντερσον, με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να διώχνει τη μπάλα με τα πόδια.

66' εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Σολάκη στον Μπρέσκα, ο τελευταίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή και με άψογο πλασέ έγραψε το 3-0 μέσα σε αποθέωση.

69' σουτ Κιρόφσκι από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο Γκίτκος.

78' εξαιρετικός συνδυασμός Μπρέσκα-Καπετάνου, μπαλιά του τελευταίου στον Ανιέτε, με τον Ισπανό να μην μπορεί να νικήσει τον Χουάντερσον, πλασάροντας πάνω στον τερματοφύλακα του Ηρακλή σε ανεπαλάληπτο τετ α τετ.

82' φοβερή κάθετη πάσα του Ανιέτε στον Μπρέσκα, με εκπληκτική κίνηση απέφυγε τον Παληγεώργο και με πλασέ έγραψε το 4-0.




O κόραξ του αγώνα: Χωρίς προβλήματα ο Καρυοφίλης ,χάρισε την κόκκινη στον Χουάντερσον.

Ο Βαζάκας και οι άλλοι:Ο Γιώργος Βαζάκας έκανε πράξη τα όσα δοκίμασε στις προπονήσεις. Τοποθέτησε τον Θανάση Πινδώνη στο δεξί άκρο της άμυνας και όχι μόνο του βγήκε, αλλά είχε την ευχέρια μετά την επίτευξη των δύο τερμάτων να τον τοποθετήσει στη φυσική του θέση, στη μεσαία γραμμή.Στην αρχή του παιχνιδιού πάντως ο Ολυμπιακός είχε δουλειά από τα δεξιά,αφού φάνηκε πως την θέση του δεξιού μπακ ο Πινδώνης δεν την κατέχει...απέξω και ανακατωτά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Γκίτκος, Πινδώνης, Κατσιαρός (38' Γουσούλης), Γόγολος, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Καπετάνος, Μπολάτι, Μπρέσκα (83'Ναντάγια), Γενγκά, Σολάκης (71' Ανιέτε)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Λόπεζ, Χ. Παληγεώργος, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος (52' Σαράφογλου), Νατσούρας, Φερναντέζ, Σουλίδης (40' Κιρόφκσι), Σιατραβάνης, Ισαάκ (70' Νατσιόπουλος), Στεφανίδης.

Σκόρερ: 17' Σολάκης, 35' πεν. Καπετάνος, 66', 82' Μπρέσκα

Κόκκινη: 90' Γόγολος (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Γόγολος-Σιατραβάνης

Eίπαν:


Μάνδαλός:
« Συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου που μας στήριξε γι' άλλη μια φορά. Συγχαρητήρια στους παίκτες που κατάφεραν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και απέβαλαν τη ψυχολογική βία που υπέστησαν στο ματς με τον Παναιτωλικό και έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ο Ηρακλής προσπάθησε να μας αιφνιδιάσει. Δεν το κατόρθωσε. Βρήκαμε γρήγορα τον ρυθμό μας στο πρώτο μέρος και πετύχαμε δύο γκολ .Στο β' ημίχρονο παίξαμε έξυπνα και διευρύναμε το σκορ. Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε. Δεν τελείωσε τίποτα. Έχουμε άλλα δύο ματς. Θα κοιτάξουμε να ετοιμαστούμε, να τα κερδίσουμε και ν' ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου στη Σούπερ Λιγκ. Οι παίκτες μας κάνουν κατάθεση ψυχής. Ο κόσμος πρέπει να είναι υπερήφανος για τους παίκτες που κάνουν τα πάντα για να τον δικαιώσουν. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή και να βρει σύντομα το δρόμο του.»

Γκόγκιτς:
«Δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις μας. Προσπαθήσαμε αλλά με 4 λάθη μας χάσαμε τον αγώνα. Νιώθω πίκρα και πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι στις δυο τελευταίες αναμέτρησεις . Ποιος δεν θα ήθελε να είναι στον Ηρακλή .Είχαμε τις απώλειες δύο πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών όπως του Τάϊ και του Ουκάρ. Μάθαμε τα άσχημα νέα και για τον Τσερκέζο και έπρεπε αυτά τα παιδιά να αγωνιστούν σήμερα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα αλλά δεν μπορέσαμε" είπε αρχικά και πρόσθεσε.Ήταν σκληρό παιχνίδι. Δεν έχω να πώ κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Δυστυχώς πληρώσαμε τα λάθη μας. Προσπάθησαν να αλλάξω πολλά στο τρόπο παιχνιδιού. Διαπίστωσα ότι λείπουν πολλά στοιχεία από αυτά που θέλω»

Γουσούλης:
«Θέλω να ξεκινήσω αφιερώνοντας αυτή τη νίκη στον συμπαίκτη μας, τον Σταμάτη που έζησε όλο αυτό πριν μερικές ημέρες και στον κόσμο του Ολυμπιακού, που παρότι βροχερός ο καιρός ήρθε στο γήπεδο. Κλειδί πιστεύω ήταν το γρήγορο γκολ. Όταν ο αντίπαλος θέλει να κερδίσει και πετυχαίνουμε εμείς ένα γρήγορο γκολ τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εμάς.

Το περιστατικό που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού μας έβγαλε ποδοσφαιρικό θυμό. Πιστεύω ήμασταν αρκετά πειθαρχημένοι και τα κάναμε όλα σωστά. Πήγαμε με 2-0 στο ημίχρονο και είπαμε στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου να μην δώσουμε δικαίωμα στον Ηρακλή. Ετσι όπως παίξαμε σήμερα δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Έρχεται το παιχνίδι με τη Νίκη, για εμάς αυτός είναι ο πρώτος τελικός, κι αν όλα πάνε καλά έχουμε ακόμα έναν. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και μετά να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Εκεί που ήταν και τη ρίξανε»




Μικρά και πικάντικα

  • Περίπου 6500 κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού παρά την καταρρακτώδη βροχή.
  • Χωρίς προβλήματα φιλοξενήθηκαν οι 30 προσκλήσεις της ΠΑΕ Ηρακλής.







Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Παναιτωλικός 11 (7-3)
2) Ολυμπιακός Βόλου 8 (7-3)
3) Ηρακλής 4 (1-7)
4) Νίκη Βόλου 2 (3-5)







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...