Μια ημέρα πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα απολογηθεί η ομάδα του Αγρινίου για τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδό της στις 9 Ιουνίου, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Σταμάτη Καρρά.
Η αγρινιώτικη ομάδα κλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Β’ Εθνικής για παράβαση του άρθρου 26 του Πειθαρχικού Κώδικα πράγμα που σημαίνει πως κατηγορείται μεταξύ άλλων και για δυσφήμιση του αθλήματος, κάτι που μπορεί να επιφέρει αφαίρεση βαθμών.
Αναλυτικά η κλήση του αθλητικού δικαστή αναφέρει:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Τρίτη 18/6/2013 και ώρα 11:00 την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14, 15, 22, και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 9-6-2013)».
Η απόφαση δεν αναμένεται να βγει αυθημερόν,ενώ μέχρι την έκδοσή της η βαθμολογία των Play-off δεν θα επικυρωθεί.