Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μεταγραφές από τον...κάμπο

Δύο πρώην παίκτες της Λάρισας θεωρούνται ήδη ,σύμφωνα με πληροφορίες μας , ερυθρόλευκοι...









Πρόκειται για τον Θανάση Δεινόπαπα και τον Νίκο Καρανίκα.

Γεννημένος στις 24 Νοεμβρίου του  1988 ο Δεινόπαπας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αχιλλέα Τριανδρίας για να γίνει επαγγελματίας με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, όπου αγωνίστηκε τη διετία 2008-10. 
Οι καλές του εμφανίσεις τον έφεραν στη Super League και την ομάδα της Κέρκυρας, όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-11 καταγράφοντας 6 συμμετοχές. Η σεζόν 2011-12 ήταν και η πιο παραγωγική του, αφού με τα χρώματα της Αναγέννησης Επανομής κατέγραψε 24 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα της Football League.
Το 2012 μεταπήδησε στην Λάρισα με την οποία σε 30 εμφανίσεις σημείωσε 5 γκολ.
Αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός,αλλά και περιφερειακός στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο Νίκος Καρανίκας αγωνίζεται στην θέση του δεξιού αμυντικού ενώ έχει δοκιμαστεί επικουρικά ως αμυντικό χαφ και δεξιό χαφ.
Είναι μόλις 21 ετών και έγινε επαγγελματίας το 2010 μέσω των ακαδημιών της Λάρισας.Με την γειτονική ομάδα πραγματοποίησε 31 εμφανίσεις.

Και οι δύο παίκτες συμφώνησαν σε όλα με τον Ολυμπιακό και τα επόμενα 24ωρα θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

Eξάλλου ο Ολυμπιακός πιθανώς να μην μείνει μόνο σε Έλληνες παίκτες της γειτονικής ομάδας ,αφού οι διοικούντες καλοβλέπουν την περίπτωση Πόνσε.Ο 29χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσο, συμπλήρωσε πέρσι με την Λάρισα 24 συμμετοχές και έξι γκολ και δεν αποκλείεται και αυτός να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...