Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Φτιάχνει αθλητικό κέντρο ο «μπαμπάς» Ολυμπιακός

Με την λήξη των υποχρεώσεων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου συνεδρίασε το ΔΣ προκειμένου να λάβει αποφάσεις για θέματα που πρόεκυψαν και αφορούν την λειτουργία των τμημάτων που διατηρεί. 

Μετά τον αναλυτική ενημέρωση του Προέδρου για τρέχοντα θέματα του Συλλόγου και τις εισηγήσεις των μελών του ΔΣ αποφασίστηκαν ομόφωνα τα εξής.

1) Να σταλεί αρνητική απάντηση προς την Διοίκηση του Α Ο ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ σε πρόταση της για απορρόφηση από τον Α Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ 1937.

2) Μετά την οριστική συμφωνία με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Άλλης Μεριάς, να συσταθεί άμεσα Επιτροπή κατασκευής και λειτουργίας των εγκαταστάσεων, που θα αποτελείτε από γνωστούς φίλους του Συλλόγου, και θα αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου, ώστε να αποκτήσει επιτέλους ο Σύλλογος το δικό του σπίτι για τις υποδομές του.

3) Να ανατεθεί σε διαφημιστικό γραφείο η προβολή του Α Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 προκειμένου να αποκτήσει νέα μέλη.

4) Να δημιουργηθεί ιστοσελίδα από όπου θα γίνεται η προβολή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και η ενημέρωση των Μ.Μ.Ε.

5) Να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου VOLOS CUP 2013 που διοργανώνει ο Σύλλογος από 18 έως 21 / 06 / 2013.

Θέλουμε επίσης με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο Κ. Αγοραστό, τον Αντιπερειφεριαρχη Μαγνησίας κο Γ. Καλτσογιαννη, τον Δήμαρχο Βόλου κο Π Σκοτινιωτη, τον Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κο Π Μαβιδη και τα μελη του ΔΣ, τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ/νσης Αθλητισμού Βολου και τους εργαζόμενους στα Αθλητικά κέντρα για την βοήθεια που παρείχαν στον Σύλλογο μας ώστε να λειτουργήσουν απρόσκοπτα όλα τα τμήματα του.

Ευχαριστούμε επίσης τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Πόλη μας Χούτος Α.Ε, Τορης – Χατζη ΕΠΕ , ΕΨΑ, είδη Αρτοποιίας Κοτρουτσος, οίνοι ποτά Σαράντη, εστιατόριο Εξωραϊστική, Μότορ Βετεράνοι ΕΠΕ, οβεληστηριο El Greco, υγρά καύσιμα Παπαδόπουλου, υγρά καύσιμα Κωσταρα , οίνοι ποτά Αφοί Πασχουδη, Κέντρο αποκατάστασης Κένταυρος για την μεγάλη τους βοήθεια στον Σύλλογο μας. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...